Städning i Gotland

Är du i behov städhjälp på Gotland? Kontakta då oss på Veteranpoolen så hjälper vi dig. Hos oss hittar du erfarna och kunniga veteraner som städat i många år. Många har en yrkesbakgrund som städare, andra hat förvärvat gedigna kunskaper på andra sätt. Gemensamt har de att de utför arbetet med stor noggrannhet och motivation. Du kan anlita oss både för enstaka tillfällen och för uppdrag som löper över en längre tidsperiod. Om du vill ha löpande städhjälp försöker vi skicka samma person varje gång så att du kan känna dig säker på att få ett bra resultat.

Detta ingår vanligtvis i städningen:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Dammtorka
  • Tömma papperskorgar
  • Putsa speglar
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, handfat och kranar

Vi erbjuder även fönsterputsning som en separat tjänst. Nämn att du är intresserad av både städning och fönsterputs när du kontaktar oss så ordnar vi det.

Såhär bokar du städning på Gotland:

Antingen kan du fylla i vår intresseanmälan som du hittar här på vår hemsida eller så kan du ringa oss direkt på vårt lokalkontor i Visby på 0498-23 00 10 eller 0707 320626. Berätta kort om uppdraget du vill få utfört så matchar vi dina önskemål med en resurs i vår pool. Veteranen kommer sedan att kontakta dig så att ni tillsammans kan gå igenom uppdraget. Därefter får du en offert.

När vi städar hos dig använder vi oss av dina städredskap och rengöringsmedel. Därför är det viktigt att du har en fungerande dammsugare samt allt annat som behövs. Är du osäker på vilka redskap och medel som behövs hjälper vi dig gärna med inköpsråd. Först efter den första städningen kan vi uppskatta hur lång tid det tar att städa just ditt hem.

Våra städtjänster är tillgängliga på hela Gotland: i Hemse, Klintehamn, Roma, Slite och Visby.

Våra veteraner är alla pensionärer med en lång erfarenhet av städning. De är inte redo att sluta arbeta helt och hållet än och har därför valt att fortsätta jobba. Hos oss arbetar de på sina egna villkor och bestämmer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Du kan därmed förvänta dig en entusiastisk veteran som tar sig an ditt uppdrag med glädje!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gotland
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN