Hemservice i Gotland

Har du en äldre anhörig som behöver lite extra hjälp i hemmet? Då kan våra veteraner hjälpa dig. Många kvinnor i Sverige tvingas nu för tiden gå ner i arbetstid för att kunna hjälpa sin äldre familjemedlemmar med alla de vardagssysslor som behöver skötas. Det leder ofta till stress och oro. Så ska det inte behöva vara. Den tid du spenderar med din familj är en tid då ni ska umgås och ha trevligt, inte stressa med en massa ärenden. Låt våra veteraner hjälpa till med de dagliga sysslorna istället. Vi har en utmärkt resurs för er som vi kallar ”Äldre hjälper äldre”.

Konceptet ”Äldre hjälper äldre” innebär:

  • Service – här ingår bland annat städning, tvätt och matinköp. Om ni vill är ni välkomna att följa med och handla.
  • Socialt – här ingår aktivering, motivering, ledsagning samt stimulering till självhjälp och framförallt glädje.
  • Övrigt – vi hjälper även till med allt från gräsklippning och snöskottning till fönsterputs, målning och enklare hantverk.

Så fungerar det:

Är ni intresserade av hemservice kan ni skicka in en intresseanmälan via vårt formulär här på hemsidan eller ringa vårt lokalkontor i Visby på 0498-23 00 10 eller 0707 320626. Berätta om era behov: vad behöver ni hjälp med? Vi matchar sedan era önskemål med våra resurser. Ni får därefter träffa en eller flera av våra veteraner innan ni bestämmer er för vem som får uppdraget. Det är viktigt att personkemin stämmer. Alla våra veteraner kan vid behov uppvisa en legitimation som utfärdats av oss på Veteranpoolen. Ni som kunder kan fritt bestämma uppdragets längd och omfattning.

Våra veteraner arbetar på hela Gotland, bland annat i Hemse Klintehamn, Roma, Slite och Visby.

Vi på Veteranpoolen har personal som vill och kan göra skillnad. De vet hur det är att bli äldre och har även erfarenhet av att vara anhörig till en äldre. Därmed har de den kompetens som krävs för att göra livet trevligare för dig och din familj. Istället för att du ska behöva stressa med alla vardagsärenden hjälper vår veteran till med allt från att handla och laga mat till att följa med som sällskap till läkaren eller på promenader. Detta ger dig chansen till mer kvalitetstid tillsammans med din familjemedlem.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gotland
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN