Ekonomi och administration i Hälsingland

Är ert företag i behov av en pool av extra medarbetare som kan kallas in när behov uppstår? Då skall ni vända er till Veteranpoolen. Vi erbjuder företagsbemanning i hela Hälsingland. Våra resurser står alltid redo för att rycka in där det behövs. Det spelar ingen roll om det gäller uppdrag som pågår under en längre tid eller om det bara är för dagen som vår personal behövs på er arbetsplats. Veteranpoolen och våra medarbetare strävar alltid efter att vara flexibla och att göra allt för att tillfredsställa era behov. Därför är vi också alltid beredda på att utarbeta olika lösningar och arbetssätt för våra kunder och veteraner.

Veteranpoolen bemannar många olika yrkesområden

Våra veteraner kommer från olika branscher och har erfarenheter från många olika yrken. Därför kan vi också erbjuda bemanning inom många olika inriktningar och yrkesområden. Vi erbjuder till exempel bemanning inom restaurangbranschen, hos oss finns det möjlighet att anlita både kockar, kallskänkor och övrig restaurangpersonal. Vi har även tillgång till personal med erfarenhet av kontorsarbete av olika slag så som till exempel sekreterare, receptionister, informatörer, controllers, administratörer, jurister, ekonomer och mycket mer. För våra kunder som driver företag där kontorsverksamhet är en beståndsdel är denna tjänst helt ovärderlig då det innebär att det snabbt kan finnas vikarier på plats om någon eller några ur den ordinarie personalen är sjuk, på utbildning eller ledig.

Här är fler tjänster som Veteranpoolens medarbetare behärskar:

  • Informatör
  • Demonstratör
  • Butikspersonal
  • Arkitekt
  • Chaufför och truckförare
  • Ingenjörer med olika inriktningar
  • Kundbokare
  • Trafikvärd

Detta är endast ett litet urval av våra veteraners kompetensområden. För att få veta om den specifika kompetens som ni söker finns tillgänglig hos Veteranpoolen är ni välkomna att kontakta ert lokala kontor.

Kontakta Veteranpoolen för företagsbemanning

Önskar ni mer information och offerter gällande vår företagsbemanning kan ni kontakta vårt kontor så återkommer vi till er inom kort för vidare diskussioner. Fyll i formuläret här på sidan med era kontaktuppgifter och en kort redogörelse för vilken typ av bemanningspersonal det är ni är i behov av. Det går naturligtvis även bra att ringa eller maila. Ni når oss på 0650-48 50 40 eller via mail på hudiksvall@veteranpoolen.se.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hälsingland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN