Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Hälsingland

För de som är i behov av fastighetsservice någonstans i Hälsingland finns det nu goda nyheter att ta del av. Veteranpoolen har en stor verksamhet som erbjuder en rad olika tjänster där det även ingår fastighetsskötsel och vaktmästeri. Våra veteraner har lång och grundlig erfarenhet av allt som ingår i skötsel av fastigheter och vaktmästartjänster. Genom att anlita oss kan man säkerställa att fastigheterna sköts på bästa sätt och att underhållet aldrig hamnar på efterkälken. Den kunskap som våra veteraner besitter är ovärderlig för den som äger en fastighet av något slag. De vet alltid vad som behöver göras för att hålla byggnaden i bästa skick.

Flexibel bemanningspersonal med Veteranpoolen

Våra veteraner jobbar på ett flexibelt sätt så att våra kunder skall få precis den lösning som de önskar sig. Det kan röra sig om allt från regelbunden fastighetsservice eller vaktmästeritjänster till enstaka inhopp och uppdrag. Som kund hos oss kan du välja mellan att anlita oss för löpande uppdrag eller bara kalla in personal vid behov. Det kan till exempel röra sig om ett utökat behov av personal vid renoveringar eller ombyggnationer eller varför inte ett vikariat när den ordinarie fastighetsskötaren är på semester. Inga uppdrag är för små eller för stora för våra veteraner. Vi erbjuder även tjänster som innefattar städning av trappor, soprum och andra gemensamma utrymmen, samt arbete i de yttre miljöerna runt fastigheten så som trädgårdsskötsel eller någon som fungerar som en allt-i-allo i och omkring fastigheten.

Anlita fastighetsskötare från Veteranpoolen

Är du eller ditt företag i behov av fastighetsskötsel, tveka då inte att ta kontakt med oss. Våra flexibla veteraner finns alltid till hands för att hjälpa dig. Fyll i det färdiga kontaktformuläret här på sidan eller kontakta oss på telefon 0650-48 50 40 alternativt maila till hudiksvall@veteranpoolen.se.

Vi ser fram emot att samarbeta med er!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hälsingland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN