Fönsterputs i Hälsingland

Om du behöver hjälp med fönsterputsning någonstans i Hälsingland kan vi på Veteranpoolen erbjuda våra tjänster. Våra veteraner har lång erfarenhet av hushållsarbete, städning och fönsterputsning. Därför kan våra kunder vara helt trygga med att arbetet utförs på allra bästa sätt och med ett resultat av hög kvalitet.

Utrustning och förberedelser

Veteranpoolens medarbetare arbetar i första hand med den utrustning som redan finns på plats i kundens hem. Det är därför bra att man ser till att allt som behövs för att utföra fönsterputsning finns hemma när vår veteran kommer för att utföra arbetet. Om det behövs tar vi självklart med lämpligt material, låt oss bara veta det i god tid innan.

Tänk på att det går mycket snabbare och smidigare för våra medarbetare att utföra sitt arbete om fönstren är redo för en putsning. Att plocka bort blommor, gardiner och andra prydnadssaker från fönstren och dess omgivning gör att våra veteraner kan arbeta effektivare och uppdraget tar då inte lika lång tid. Behöver man av olika anledningar hjälp med att plocka undan hjälper vi naturligtvis även till med detta.

Beställ fönsterputs via Veteranpoolen

För att få hjälp med fönsterputs får ni gärna kontakta oss på Veteranpoolen. Fyll i kontaktformuläret som du hittar här på webbplatsen eller ring oss på 0650-48 50 40. Alternativt kan ni även maila oss på hudiksvall@veteranpoolen.se.

När ni tar kontakt med oss vill vi gärna ha en kortfattad redogörelse för vad som innefattas i uppdraget. När det gäller fönsterputs är det till exempel av intresse att veta hur många fönster som skall putsas, fönstrens utseende samt deras storlek. När vi har fått dessa uppgifter sätter vi dig i kontakt med den av våra veteraner som vi tycker passar bäst för att utföra uppdraget hos dig. Tillsammans bestämmer ni sedan en tid då uppdraget kan utföras som passar båda parter.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hälsingland
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN