Städning i Hälsingland

Behöver ni hjälp med städning i Hälsingland? Då står vi på Veteranpoolen gärna till tjänst. Hemstädning är en av de tjänster vi erbjuder, och definitivt den som uppskattas allra mest. Att få hjälp med att städa hemmet kan ofta vara både skönt, tidsbesparande och lätta på det dåliga samvetet. Vi har många duktiga resurser som alla har stor erfarenhet och kunskap av städning och andra hushållsnära tjänster. Vi utför allt från regelbunden veckostädning till grov- eller flyttstädning. Vi arbetar alltid på ett professionellt sätt och strävar såklart alltid efter att vara så effektiva som möjligt samtidigt som resultatet håller en hög nivå.

Du kan som sagt anpassa ditt eget städuppdrag efter dina behov, vanliga moment som vi utför är bland annat:

  • Dammsuga och moppa golv
  • Dammtorka ytor och möbler
  • Tömma papperskorgar
  • Rengöra skåp och vitvaror
  • Rengöra badrum och badrummets möbler, dusch, toalett och handfat

Att tänka på inför uppdraget

Som kund är det viktigt att komma ihåg att vi arbetar med den utrustning som ni förser oss med. Innan du anlitar oss bör du därför se till att alla nödvändiga verktyg finns på plats. Förutom rengöringsmedel för olika ändamål bör det även finnas en väl fungerande dammsugare, mopp, skurhink, dammvippa och trasor. Om du saknar ett redskap går det att hyra genom oss, bara meddela oss i god tid så att vi kan boka redskapet.

Boka städning i Hudiksvall via Veteranpoolen

För att få hjälp med städning någonstans i Hälsingland behöver ni bara kontakta oss så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi utgår från den beskrivning av städbehoven som ni gett oss och utifrån detta försöker vi sedan att passa ihop uppdraget med den av våra veteraner som lämpar sig bäst för att utföra det.

Fyll i kontaktformuläret på hemsidan eller slå oss en signal så att vi kan fundera på hur vi kan hjälpa just er på bästa sätt! Ni når oss på telefon 0650-48 50 40 eller via mailadressen hudiksvall@veteranpoolen.se.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hälsingland
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN