Hemservice i Hälsingland

Har ni någon i familjen som är i behov av en hjälpande hand till vardags? Vi på Veteranpoolen erbjuder hemservice till äldre som är i behov av extra stöd och hjälp. Vi finns på plats när ni själv inte känner att ni hinner eller räcker till. På så sätt finns det alltid någon till hands som kan stötta när behovet finns. Vi anpassar våra tjänster efter kundernas behov men i vårt basutbud ingår service i hemmet, det vill säga vi hjälper er att handla och laga mat samt att tvätta och städa. Dessutom närvarar vi som följeslagare under sociala aktiviteter så som läkarbesök, ärenden, motion, cafébesök eller liknande. Berätta om just era behov så att vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Hitta rätt veteran för er

När det gäller så pass personliga tjänster som hemservice är det naturligtvis av allra högsta vikt att kund och personal kommer överens. Det är inte alltid så lätt att ha en främmande person i sitt hem och till hjälp. Därför är vårt upplägg så att ni alltid får träffa flera av våra veteraner innan vi tillsammans bestämmer vem som skall få uppdraget hos er. På så sätt kan ni vara med och bestämma vem som får jobbet. Allt utifrån vem ni får bäst kontakt med och som ni tror kommer att passar bäst som en stor och vardaglig del av ert liv.

Kontakta oss för att beställa hemservice i Hälsingland

Känner ni att det finns ett behov av hemservice i er familj så tveka inte att ta kontakt med oss för att få veta mer om våra tjänster och hur vi jobbar. Kontakta oss via telefon, numret är 0650-48 50 40 eller maila hudiksvall@veteranpoolen.se så återkommer vi så snart som möjligt.

Ett annat sätt att kontakta oss på är via vårt kontaktformulär på hemsidan. Ange era kontaktuppgifter samt berätta om era behov av hemservice så att vi kan förbereda ett förslag på en handlingsplan och sammankoppla er med en den eller de av våra veteraner som passar er och era behov. Vi kontaktar er så snart vi kan efter att er intresseanmälan har kommit in till oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hälsingland
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN