Veteranpoolen Haninge, Nynäshamn

Vi servar följande kommuner
 • Haninge
 • Nynäshamn
Adress :
Telivägen 2, 149 41, Nynäshamn
Öppettider:
 • måndag 08:00-17:00 tisdag 08:00-17:00 onsdag 08:00-17:00 torsdag 08:00-17:00 fredag 09:00-13:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Marielouise Söderling
Marielouise Söderling
Lediga jobb
 • Installation av trygghetslarm i Nynäshamns Kommun!

  Nu söker vi veteraner till ett roligt och fartfyllt uppdrag i Nynäshamn!

  Uppdraget går ut på att leverera & installera trygghetslarm hos brukare som är bosatta i Nynäshamns kommun. Arbetsuppgifterna är simpla där du ska följa en adresslista och installera trygghetslarm.

  Vem söker vi? Du behöver ha god lokal kännedom för att på effektivt sätt planera dina besök hos brukarna samt ta dig runt smidigt (Körkort och tillgång till bil är krav). Även om arbetsuppgifterna i sig inte ställer höga krav på tekniskt kunnande är det en klar fördel om du har en sådan bakgrund. Krav är att du bor i Nynäshamn med omnejd.

   Omfattning/start: Arbetet börjar vecka 18 eller 19 och pågår tills senast midsommar. Under denna period är omfattningen heltid. Ni kommer vara 4 stycken veteraner på detta uppdrag. 

   Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

   Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

   Vi ser fram emot din ansökan! 

   Anmäl intresse
  Exempel på våra företagstjänster i Haninge, Nynäshamn
  Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
  Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
  Butik och handel Butik och handel
  IT & teknik IT och teknik
  Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, reception
  Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
  Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
  Gör en intresseanmälan