Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Kalmar/Öland

Äger eller förvaltar du fastigheter i Kalmar eller närliggande områden? Då kan du anlita Veteranpoolen för fastighetsservice och -underhåll.

Vi erbjuder fastighetsservicetjänster i bland annat Kalmar, Emmaboda, Mönsterås, Nybro och Torsås. Våra kunniga veteraner har ett långt arbetsliv bakom sig och har gott om kunskap och skicklighet. Somliga av dem har tidigare arbetat inom fastighetsskötsel, medan andra har lång erfarenhet av liknande arbeten. Kontakta oss för löpande fastighetsförvaltning eller om arbetsbördan är större än normalt, till exempel vid en renovering. Andra tillfällen då vi kan vara vid hjälp är vid semestertider eller om ordinarie personal är sjuk.

Exempel på vad vi gör när vi utför fastighetsservice:

  •  Klipper gräs och utför andra trädgårdssysslor
  •  Skottar snö
  •  Byter lampor; inom- och utomhus
  •  Städar soprum och trapphus
  •  Servar tvättstuga
  •  Håller rent i trapphus

Så här gör du för att anlita Veteranpoolen i Kalmar:
Fyll i den intresseanmälan som du hittar till höger på hemsidan eller ring lokalkontoret i Kalmar på 0480-916 50 eller Nybro på 0481-491 051. Berätta för oss vad du vill ha hjälp med och lite om uppdragets omfattning i tid. Utifrån dina önskemål om kompetens och tillgänglighet väljer vi ut den person som passar bäst för uppdraget.

För att du ska kunna känna dig trygg med att arbetet utförs effektivt kommer vi att se till att det alltid är samma person som jobbar för dig vid en fortlöpande service, detta inte minst för fördelen med god lokalkännedom. Om veteranen som vi har valt ut åt dig skulle bli sjuk ser vi givetvis till att du får en ersättare med kort varsel.

Veteranpoolen i Kalmar erbjuder fastighetsservicetjänster i följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Hos Veteranpoolen arbetar erfarna och kompetenta yrkesmän som passerat pensionsåldern med en önskan om att kunna fortsätta erbjuda sina tjänster. De disponerar själva över sin tid och åtar sig uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse, vilket främjar för ett väl utfört arbete av en motiverad och pålitlig fastighetsskötare när du anlitar våra tjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN