Målare i Kalmar/Öland

Behöver du hjälp med att måla i Kalmar med omnejd? Då finns vi på Veteranpoolen till hands för att hjälpa dig med såväl stora som små måleriarbeten. Våra erfarna veteranmålare har all den kunskap som behövs och du kan vara säker på att de levererar ett välgjort slutresultat. Vi har både personer med långt yrkesliv som professionell målare bakom sig och andra hantverkare som på annat sätt har skaffat sig erfarenhet av målning.

Vi kan till exempel hjälpa dig med att måla:

  •  Fasad
  •  Fönsterlister
  •  Garage och uthus
  •  Innerväggar och tak
  •  Listverk
  •  Dörrar
  •  Staket

För att resultatet ska bli bra krävs det att man utför ett ordentligt förarbete och det är något som vi kan hjälpa dig med. Förarbetet består exempelvis av målartvätt, spackling, slipning samt maskering av fönster.

När vi arbetar hemma hos dig använder vi oss av den utrustning och det material som du tillhandahåller på plats.
Om du behöver särskild hjälp med att skaffa penslar, färg och annat material som behövs för arbetet hjälper vi dig gärna med det också vid förfrågan. Om måleriarbetet ska utföras på en höjd som inte kan nås från en trappstege krävs en ställning. Detta kan du hyra genom oss.

Gör så här för att anlita Veteranpoolen i Kalmar:
Fyll i intresseanmälan som du hittar till höger eller ring till lokalkontoret i Kalmar på telefonnummer 0480-916 50 eller i Nybro: 0481-491 051. Berätta för oss vad vi kan hjälpa dig med och om du har behov av någon särskild kompetens.
Efter att vi har gått igenom dina önskemål matchar vi dig med den resurs i vår pool som passar bäst för att utföra arbetet. Veteranen kontaktar dig därefter för att ni tillsammans ska kunna gå igenom projektet på förhand. När det är gjort får du en offert från ditt lokalkontor, när du accepterat denna kan arbetet påbörjas på din signal.

Våra målare arbetar inom följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Veteranpoolens resurs består av yrkeserfarna pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och kan välja sina projekt baserat på intresse och tillgänglighet. Det innebär att vi kan erbjuda dig en kunnig och tjänstvillig målerihjälp när du anlitar oss. Med Veteranpoolen vet du att det blir ordentligt gjort.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN