Snickare i Kalmar/Öland

Behöver ni hjälp med ett byggprojekt och vill anlita en snickare? Hos Veteranpoolen i Kalmar finns resurser i form av skickliga hantverkare som antingen har ett förflutet som yrkessnickare eller på annat sätt har förvärvat sig en lång erfarenhet av snickeri. Det går bra att vända sig till oss oavsett om det är ett stort eller litet projekt, vi är lyhörda inför dina önskemål och behov och ser till det unika i varje uppdrag. Uppdragets omfattning bestämmer du helt själv.

När vi arbetar hemma hos dig använder vi oss av de redskap och det material som du tillhandahåller på plats, om inte annat avtalas.
För att underlätta för dig så kan vi finnas till hands under hela processen – från konstruktionsritning till bortforsling av eventuellt byggavfall. Vi kan även hjälpa dig med inköp av särskilt material och transport vid förfrågan.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  •  Bygga en altan eller balkong
  •  Byta dörrar och fönster
  •  Byta fasad
  •  Slå ned eller sätta upp innerväggar
  •  Renovera
  •  Bygga garage

Vid större byggprojekt kan mer avancerade verktyg såsom motorsåg krävas. Detta kan du hyra av oss vid behov.

Gör så här för att anlita oss:
Fyll antingen i intresseanmälan som du hittar till höger eller ring till vårt lokalkontor i Kalmar på 0480-916 50 eller Nybro på 0481-491. Berätta för oss om ditt projekt och vad du behöver hjälp med.
När vi vet vilka önskemål du har matchar vi dem med resurserna i vår veteranpool för att kunna välja en snickare som passar för just ditt uppdrag. Veteranen vi har valt ut tar sedan kontakt med dig för att ni tillsammans ska kunna gå igenom vad det är du vill ha utfört och göra en plan för arbetet. Du får sedan en offert från ditt lokala kontor och så snart du godkänt denna kan snickeriarbetet börja.

Våra snickeritjänster finns tillgängliga i följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Våra veteraner är pensionärer med lång yrkeserfarenhet som har valt att fortsätta erbjuda sina efterfrågade tjänster. De disponerar själva över sin tid och väljer vilka uppdrag de vill åta sig baserat på intresse och tillgänglighet. Detta innebär att du alltid får kunnig och motiverad hjälp med dina projekt när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN