Barnvakt i Kalmar/Öland

Letar du efter en barnvakt i Kalmar?
Veteranpoolen har den trygga och erfarna hjälpen du söker. Våra barnvakter har alla lång erfarenhet av barnomsorg, både via pedagogyrket och genom egna barn och barnbarn. Våra resurser har den trygghet och pålitlighet i sin yrkesroll som endast erhålls genom gedigen kunskap och vana.
Med hus och hem, barn och arbete kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Kanske behöver ni jobba över, eller vill gå på fest någon kväll, eller så behöver ni bara någon som hämtar barnen från skola och dagis.
När ni anlitar oss får ni en extra mormor eller farmor som kan stötta er familj i vardagen och hjälpa er med att få ihop livspusslet. Vi anpassar oss alltid efter er familjs unika behov och kan oftast hoppa in med kort varsel.

Här är exempel på vad våra barnvakter kan hjälpa dig med:

  •  Hämta barnen på dagis
  •  Laga middag
  •  Hjälpa barnen med läxläsningen
  •  Passa barnen när du är på fest
  •  Skjutsa och hämta barnen till och från fritidsaktiviteter

Så här enkelt anlitar du oss för barnvaktshjälp:
Fyll i enkäten för intresseanmälan som du hittar till höger eller ring lokalkontoret i Kalmar på 0480-916 50 eller Nybro på 0481-491 051.
För att vi ska kunna välja ut en veteran som passar dig behöver vi veta hur stor er familj är, hur många barn som ska passas, hur gamla de är och om de har några särskilda intressen eller behov.

För er bekvämlighets skull är det samma veteran som ser efter barnen varje gång vid kontinuerligt uppdrag. Eftersom personkemin är viktig kommer ni och era barn att få träffa en eller flera personer innan ni bestämmer er.

Våra barnvakter kan arbeta i följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Bra att veta om våra veteraner:
Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla pensionärer som har fortsatt att arbeta för att de vill och kan. De har den sortens kunskap och trygghet som uppnås genom lång livserfarenhet och yrkesvana. Våra barnvakter väljer själva sina uppdrag baserat på tid och intresse, vilket garanterar er en pålitlig och motiverad hjälp med era barn när ni anlitar Veteranpoolens tjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN