Fönsterputs i Kalmar/Öland

Bor du i Kalmar och behöver hjälp med professionellt utförd fönsterputsning? Då kan du vända dig till Veteranpoolen.
Hos oss arbetar kunniga och kompetenta veteraner med lång erfarenhet av god service. Vi arbetar effektivt och noggrant och kan ofta anlitas med kort varsel. Det viktigaste för oss är att kunna erbjuda flexibilitet, vi anpassar alltid våra tjänster efter dina unika behov och önskemål.

När vi arbetar hemma hos dig använder vi oss av de redskap och medel som du ställer till vårt förfogande i ditt hem. Om du behöver hjälp med att köpa viss utrustning kan vi bistå vid förfrågan på förhand. Du är också välkommen att hyra utrustning genom oss om det föreligger vissa särskilda behov.

För att arbetet ska gå så fort som möjligt är det bra om du plockar undan gardiner, prydnadssaker och blomkrukor innan vi kommer hem till dig, men givetvis gör vi gärna även detta åt dig.

Så här enkelt anlitar du Veteranpoolen i Kalmar för fönsterputsning:
Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring till lokalkontoret i Kalmar på 0480-916 50 eller Nybro på 0481-491 051. Berätta för oss hur många fönster du vill få putsade, hur många glas de har, om det är två- eller treglasfönster, om de är vändbara samt hur tillgängliga de är.  Vi arbetar dock inte på högre höjder än en hushållsstege når.
Ifall du är osäker på om du har den utrustning som behövs får du gärna fråga oss om råd.

Våra veteraner har möjlighet att putsa fönster i följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som alla arbetar för att de vill och kan. De disponerar över sin egen tid och väljer själva vilka uppdrag de tar sig an. Detta garanterar dig en service av hög kvalitet, utförd av en motiverad och pålitlig fönsterputsare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN