Städning i Kalmar/Öland

Behöver du hjälp med att städa ditt hem i Kalmar med omnnejd?
Kontakta oss på Veteranpoolen. Vi har veteraner med lång erfarenhet av lokalvård. Våra skickliga och pålitliga städare anpassar alltid sina tjänster efter dina önskemål och behov, för att inget hem är det andra likt. Det betyder att du kan anlita vår städservice för stora och små projekt, tillfälligt liksom för kontinuerligt uppdrag. Är uppdraget återkommande kommer dessutom samma veteran hem till dig varje gång, för din bekvämlighets skull.
Vi anpassar städningen för att den ska uppfylla just dina behov och sätter en ära i att vara flexibla. Ofta kan vi komma även med kort varsel.

Det här gör vi normalt under en veckostädning:

  •  Dammsuger golv och mattor
  •  Moppar golv
  •  Putsar speglar
  •  Tömmer papperskorgar
  •  Dammtorkar möbler, lampor samt hyllor
  •  Torkar av köksskåp och vitvaror
  •  Rengör badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror

Att putsa fönster ingår inte, men om du vill kan vi även hjälpa dig med att beställa fönsterputs.

Gör så här för att anlita vår städservice:
Fyll i intresseanmälan som du hittar till höger här på hemsidan eller ring lokalkontoret i Kalmar på telefonnummer 0480-916 50 eller Nybro på 0481-491 051. Berätta för oss hur stor din bostad är samt när och hur ofta du vill att vi ska städa den och om du har några särskilda behov.
Utifrån dina önskemål väljer vi sedan ut en lämplig resurs ur vår pool.

Vi använder oss av de städredskap och rengöringsmedel du förser oss med. Behöver du inköpsråd för att vara säker på att du har allt vi behöver hjälper vi dig gärna med detta vid förfrågan. Se även till att du har en fungerande dammsugare hemma.
Innan vi har städat ditt hem första gången är det svårt att bedöma exakt hur lång tid det kommer att ta, men så fort den första städningen är gjord kan vi enkelt uppskatta den tid det tar att städa just ditt hem. Observera att den första städningen ofta tar lite längre tid.

Våra städveteraner jobbar inom följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är alla pensionärer genom ålder eller avtal men har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och kan fritt välja vilka uppdrag de vill åta sig baserat på tillgänglighet eller intresse. Detta fungerar också som en kvalitetssäkring. När du anlitar städning via Veteranpoolen vet du att du alltid får kunnig hjälp som antar sig ditt uppdrag med engagemang och motivation.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN