Privat hemtjänst i Kalmar/Öland

Har du en äldre anhörig som behöver hjälp i hemmet? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig! Genom vår hemservice riktar vi oss till familjer och personer vars äldre anhöriga fått det svårt att klara av vardagsbestyren i det egna boendet. Arbete och långa avstånd är sådana saker som kan stå emellan er och er anhörige.
Vi finns till hands för er äldre släkting eller anhörige de dagar då ni kanske inte kan finnas där för att skjutsa till apotek eller hjälpa till med städning och tvätt. På så vis blir den tiden ni får tillsammans när ni väl ses mindre stressig och av högre kvalitet.

Vi på Veteranpoolen har därför startat ett mycket populärt koncept som vi kallar ”Äldre hjälper äldre”. Eftersom vår hemservicepersonal har lång livserfarenhet och är i en ålder relativt nära den äldre ökas förutsättningarna för gemensam trivsel. En annan fördel är att våra veteraner aldrig behöver stressa vidare då ett uppdrag är klart. Vi är lyhörda inför era önskemål och anpassar vår hemservice efter era unika behov. Vi kan anlitas tillfälligt eller för återkommande uppdrag, då är det alltid samma person som kommer hem till er anhörige, för er familjs bekvämlighets skull.

Vad innebär ”Äldre hjälper äldre”?

  •  Hjälp med vardagliga sysslor – Vi hjälper exempelvis till med att städa, handla, laga mat och annat som kan behövas.
  •  Social och fysisk aktivering – Vi följer med till affären och på promenader eller umgås över en fika på stan.
  •  Övrig handräckning – Det finns även möjlighet att få hjälp med trädgårdssysslor såsom häckklippning eller lövkrattning samt andra sysslor som rör hemmet.

Gör så här för att anlita Veteranpoolen i Kalmar:
Fyll i intresseanmälan, som du hittar till höger, eller ring lokalkontoret i Kalmar på telefonnummer 0480-916 50 eller Nybro på 0481-491 051.
Utifrån era önskemål och er anhöriges behov väljer vi ut den resurs ur poolen som passar bäst. Vi tar även hänsyn till andra saker såsom hur och var er anhörige bor. Vi prioriterar närhet till bostad samt gemensamma intressen för att personkemin ska stämma. Ömsesidig trivsel är viktig, därför får ni oftast träffa flera passande och kompetenta veteraner från vår hemservice innan ni behöver fatta ett beslut.
Våra veteraner kan dessutom alltid legitimera sig med en särskild handling som endast vi utfärdar.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen i Kalmar är alla pensionärer genom avtal eller ålder. De har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De har en trygghet i sin yrkesroll som endast uppnås genom lång erfarenhet och god servicekänsla. När ni anlitar Veteranpoolens hemservice kan er familj vara säkra på att er äldre anhörige får en pålitlig och motiverad person till sin hjälp.

Ni kan ta del av våra hemservicetjänster i följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN