Gräsklippning i Kalmar/Öland

Växer gräset medan orken tryter?
Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen i Kalmar.
I vår pool har vi gott om kompetenta resurser som erbjuder sina tjänster inom trädgårdsarbete. Samtliga har lång erfarenhet av och stor kunnighet inom park- och trädgårdsarbete, antingen genom professionell yrkesutövning eller livslångt intresse. Förutom gräsklippning kan du även anlita oss för att utföra andra trädgårdssysslor, vi kan gör det mesta och ser alltid till att ha den rätta kompetensen för just dina behov. Veteranpoolens trädgårdsmästare kan anlitas för projekt i alla storlekar, återkommande eller tillfälligt. Vi sätter en stolthet i att vara flexibla och anpassa våra tjänster efter dina önskemål.

Genom Veteranpoolen kan du anlita en trädgårdsmästare till exempel för att:

  •  Klippa gräs
  •  Trimma buskar och häck
  •  Kratta grusgångar
  •  Räfsa löv och forsla bort trädgårdsavfall
  •  Rensa ogräs

Om du är osäker på ifall du har de redskap som behövs är du välkommen att vända dig till oss för råd. Vi använder oss av de verktyg du tillhandahåller men kan hjälpa till att komplettera genom inköp om särskild utrustning krävs.

Så här anlitar du Veteranpoolen i Kalmar:
Fyll i vår intresseanmälan som du hittar till höger eller ring lokalkontoret i Kalmar på 0480-916 50 eller Nybro på 0481-491 051.
Berätta för oss vad det är du vill ha hjälp med i trädgården. Saker som kan vara bra för oss att veta är ungefär hur stor gräsmattan som ska klippas är eller hur många rabatter du behöver få rensade.
När vi skaffat oss en bild av uppdraget väljer vi ut en lämplig resurs ur vår pool. Den utvalda veteranen tar sedan kontakt med dig för att ni ska kunna bestämma när och hur trädgårdsarbetet ska utföras.

Vi utför trädgårdsarbeten i följande områden: Emmaboda, Kalmar, Mönsterås, Nybro och Torsås.

Veteranpoolen består av pensionärer, antingen genom avtal eller ålder, med stor yrkeserfarenhet som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster inom sina respektive fält för att de vill och kan. Hos oss finner du den kompetens och kunnighet som kommer direkt ifrån lång erfarenhet och yrkesvana.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN