Trädbeskärning i Kalmar/Öland

Är det dags för trädbeskärning? Veteranpoolen har både yrkesmän och veteraner med många års erfarenhet av att beskära träd och utföra andra tjänster i trädgården. Oavsett om du vill att dina träd ska bära fin frukt eller ha bästa möjliga förutsättningar för att klara kustklimatet så har vi rätt kunskaper. Veteranpoolen hjälper dig med trädbeskärning i Kalmar, från Björkenäs i norr till Tegelviken i söder.

Så jobbar vi

Ett träd mår bäst av att bli beskuret strax innan vintervilan. Detta innebär att beskärningen bör äga rum på sensommaren eller tidiga hösten, i juli, augusti eller september. De tre månaderna har fått ge namn till JAS-metoden, den metod vi på Veteranpoolen använder oss av. Under den här tiden tål dina träd ingreppen bättre, och vi som beskär dem kan lättare se huruvida träden är utsatta för ohyra, eller om vissa grenar behöver kapas.

Förutom att finnas tillgängliga för trädvård i hela Kalmar kan Veteranpoolen även hjälpa till med transport av avfallet. Transporttjänsten är, till skillnad från beskärningen, inte berättigad för RUT-avdrag.

Boka trädbeskärning genom Veteranpoolen

Om du vill boka tid för trädbeskärning kan du antingen ringa till Veteranpoolens kontor i Kalmar, eller fylla i intresseanmälan här på hemsidan, så tar vi kontakt med dig. När du hör av dig behöver vi veta några saker om uppdraget, till exempel antalet träd som ska beskäras och vilka typer av träd det rör sig om. Sedan matchas uppdraget mot någon av resurserna i vår pool, och veteranen som väljs ut för uppdraget tar kontakt med dig. Då kan ni komma överens om en lämplig tidpunkt, och du kan tala om vilka verktyg du har, så att veteranen har möjlighet att ta med sig egna, om så skulle behövas.

RUT-avdrag

Det är viktigt för oss på Veteranpoolen att du får bästa möjliga service, till bästa möjliga pris. Sedan augusti 2016 ingår trädbeskärning i kategorierna för RUT-avdrag: Rengöring, Underhåll och Tvätt, och därför kan du nyttja det om du bestämmer dig för att låta oss beskära dina träd. RUT-avdraget innebär att du kan göra ett skatteavdrag på priset för vissa tjänster. Säg till om RUT-avdrag när du bokar tid, så hjälper vi dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kalmar/Öland
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN