Målare i Karlskrona

Vill du ha hjälp med att måla och bor i Blekinge? Anlita en erfaren målare via Veteranpoolen i Karlskrona, vi hjälper dig med både stora och små måleriarbeten. De flesta av våra målare har tidigare arbetat professionellt med måleri, och andra har en stor erfarenhet av måleriarbeten.
Vi kan förmedla den rätta kompetensen till just ditt måleriprojekt, våra kompetenta målare utför alla slags arbeten med stor flexibilitet och lyhördhet inför dina önskemål. Vi sätter en stolthet i att kunna anpassa våra tjänster efter dina unika behov och kan oftast anlitas med kort varsel.

Våra målare kan till exempel hjälpa dig med att måla:

  •  Fasad och yttervägg
  •  Fönster och dörrar
  •  Altan och trädäck
  •  Innerväggar och tak
  •  Listverk

En förutsättning för att slutresultatet ska bli bra är att förarbetet görs på rätt sätt. Det är något som kräver mycket jobb och vi tar gärna hand om det åt dig. Exempel på vad som ingår i förarbetet är målartvätt, spackling, slipning samt täckning av golv och lister. Vi kan även hjälpa dig med att köpa målartvätt, färg, penslar och annat som kan behövas, vid förfrågan.
Annars använder vi oss av de redskap och det material som du tillhandahåller på plats när vi arbetar för dig.

Om arbetet ska utföras på en högre höjd som kräver målarställning hjälper vi dig gärna med det.

Anlita Veteranpoolen Karlskrona för måleriarbete
Vi förmedlar kompetenta målare till hela Blekinge.
Du kommer i kontakt med oss genom att ringa till vårt lokalkontor på nummer 0455-61 84 10, eller genom att fylla i intresseanmälan här på vår hemsida.
Vi vill gärna veta lite om uppdraget, vad som skall göras och vilka speciella behov som föreligger.
Med dina önskemål i åtanke går vi sedan igenom våra resurser tills vi hittar den veteran som passar bäst för att utföra arbetet. En kort tid därefter kontaktar vår utvalde målare dig och ni går då tillsammans igenom vad som behöver göras. När planeringen är klar skickar vi dig en offert och så fort vi är överens sätter arbetet igång.

Våra veteraner arbetar för att de vill och kan. De är alla avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt att erbjuda sina tjänster med den skillnaden att de nu själva disponerar sin tid och väljer de uppdrag de vill åta sig. Deras kunskap och erfarenhet gör dem väldigt efterfrågade av våra nöjda kunder.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN