Snickare i Karlskrona

Bor du i Blekinge och behöver anlita en snickare? Vänd dig till oss på Veteranpoolen i Karlskrona. Alla våra skickliga veteransnickare har tidigare arbetat som yrkessnickare, eller har lång erfarenhet av snickeriarbete. Vi tar oss an såväl stora som små projekt, uppdragets omfattning bestämmer du. Vi är lyhörda inför dina behov och anpassar oss efter dina speciella önskemål.

Våra snickare kan finnas med dig under hela arbetsprocessen. Behöver du vår kompetens vid konstruerandet av planritning finns vi gärna till hands för dig.
När vi arbetar använder vi oss av de arbetsredskap och det material som du tillhandahåller på plats. Om så krävs kan vi bistå vid materialinköp, vid förfrågan. Vi erbjuder även våra tjänster vid transport och bortforsling av eventuellt byggavfall.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  •   Bygga en friggebod
  •   Byta ut ytter- och innerdörrar
  •  Sätta in nya fönster
  •  Renovering av fasaden
  •  Bygga ny trappa

Ibland kan det behövas avancerade verktyg som exempelvis borrmaskin och motorsåg för att genomföra snickeriarbetet. Om du behöver hjälp med att införskaffa dessa verktyg till ditt byggprojekt hjälper vi dig gärna med det.

Så här tar du kontakt med oss:
Fyll antingen i enkäten för intresseanmälan som du hittar här på hemsidan eller ring till närmaste lokalkontor, Veteranpoolen i Karlskrona når du via telefonnummer 0455-61 84 10. Berätta för oss om ditt projekt och försök att specificera vilka behov och önskemål du har.
Utifrån vårt samtal letar vi sedan igenom vår veteranpool tills vi hittar den resurs som passar bäst för ditt projekt. Veteranen kontaktar dig sedan så att ni tillsammans kan gå igenom vad som behöver göras. Därefter får du en offert från ditt lokalkontor. När alla är överens börjar arbetet.
Via Veteranpoolen Karlskrona förmedlas ett flertal tjänster till hela Blekinge.

Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer, men de fortsätter att arbeta för att de vill och kan. Hos oss arbetar de på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de tar sig an. Genom att anlita Veteranpoolens snickare kan du få den sortens kompetenta hjälp och kunskap till ditt förfogande som bara erhålls genom lång erfarenhet. Välkommen till oss med din förfrågan!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN