Barnvakt i Karlskrona

Räcker tiden inte alltid till för att ni ska kunna hinna med både familj, hem och arbete? Bor ni i Blekinge och behöver hjälp med barnpassning?
Vänd er då till Veteranpoolen i Karlskrona för att hitta en barnvakt. Vi kan erbjuda dig pålitlig och erfaren barnvaktsservice när ni till exempel helt enkelt inte hinner hämta barnen från skola och dagis, eller vill gå på fest någon kväll.

Våra veteraner har lång erfarenhet av barnpassning. En del av dem har under sitt yrkesliv arbetat som pedagoger och inom barnomsorg, medan andra har skaffat sig gedigen erfarenhet genom sina egna barn och barnbarn. Genom våra tjänster kan vi bli som en extra mormor eller farmor som hjälper dig att få vardagen att gå ihop och även få lite extra tid över för nöjen. Vi arbetar med stor flexibilitet och anpassar oss alltid efter just er familjs unika behov.

Våra barnvakter kan bland annat hjälpa dig med det här:

  •   Hämta barnen på dagis eller i skolan
  •   Laga middag
  •  Hjälpa barnen att komma igång med läxläsningen
  •  Passa barnen när du vill gå på fest
  •  Skjutsa och hämta barnen vid fritidsaktiviteter

Så här gör du för att anlita oss för barnvaktshjälp
Fyll i webbformuläret som du hittar här på vår hemsida och beskriv ditt ärende i meddelanderaden så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan också ringa direkt till något av våra lokalkontor, oss i Karlskrona når du på telefonnummer 0455-61 84 10.  Berätta för oss om er familj, hur många barn ni har och om det finns några extra behov eller önskemål. Vi matchar sedan dessa uppgifter mot kompetensen i vår resurspool och väljer ut en eller ett par särskilt passande kandidater som ni sedan får träffa innan ni bestämmer er.
Vi värderar god personkemi och ömsesidig trivsel mellan veteranbarnvakt och familj. För er bekvämlighets skull år det samma person som tar hand om barnen varje gång ni behöver våra tjänster.
Vi servar hela Blekinge med våra barnvaktstjänster.

Om våra veteraner:
Våra veteraner jobbar för att de vill och kan erbjuda sina tjänster även efter pensionen. De är alla avtals- eller ålderspensionärer som har den sortens trygghet och säkerhet i sin yrkesroll som endast lång erfarenhet kan ge. Veteranerna väljer själva ut sina uppdrag efter tillgänglighet och intresse och disponerar över sin egen tid. På så sätt kan du vara säker på att alltid få motiverad och pålitlig service när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN