Fönsterputs i Karlskrona

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Blekinge?
Vänd dig då till Veteranpoolen i Karlskrona, vi hjälper dig var du än bor i Blekinge. Våra skickliga veteraner har alla lång yrkesvana och annan relevant kompetens av fönsterputsning.
Vi sätter en stolthet i att vara en kompetent arbetskraft som är lyhörd inför och anpassningsbar efter just era behov. Vi kan dessutom ofta hoppa in med kort varsel.

Vi brukar använda den utrustning och de rengöringsmedel som du har i hemmet när vi arbetar, men om du saknar något och är osäker på vad som behövs hjälper vi dig gärna med inköpen vid förfrågan. Du har även möjligheten att hyra mer avancerad utrustning via oss om det skulle krävas. Vi plockar gärna undan prydnadssaker, blomkrukor med mera från fönstren innan vi börjar vårt arbete, men arbetet går givetvis snabbare om du har hunnit göra detta i förväg.

Gör så här för att anlita Veteranpoolen i Karlskrona för fönsterputsning:
Fyll i enkäten för intresseanmälan som du finner här på vår hemsida, så återkommer vi, eller ring direkt till ditt närmaste lokalkontor. Karlskrona når du på 0455-61 84 10.
Berätta för oss hur många fönster du vill ha putsade. Vi behöver också veta hur många glas fönstren har, samt om de är vändbara. Slutligen behöver vi veta hur tillgängliga fönstren är, om man behöver en stege, etcetera. Om du har några frågor eller är osäker på om du har den utrustning som krävs är du varmt välkommen att vända dig till oss för råd. Veteranpoolen Karlskrona servar hela Blekinge med kompetent fönsterputsning.

Våra veteraner på Veteranpoolen arbetar för att de vill och kan. De är alla avtals- eller ålderspensionärer som tar sig an de uppdrag de själva valt ut, baserat på tillgänglighet och intresse. Veteranerna arbetar med den skicklighet och trygghet i sin yrkesroll som endast uppnås genom lång erfarenhet. Denna ställer de nu till ditt förfogande. Kontakta Veteranpoolen för snabb och effektiv fönsterputs redan idag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN