Städning i Karlskrona

Bor du i Blekinge och behöver hjälp med att städa ditt hem? Då är du varmt välkommen att kontakta Veteranpoolen i Karlskrona. Våra proffsiga veteraner har lång erfarenhet av städning och erbjuder dig alltid effektiv service oavsett om det gäller ett tillfälligt eller kontinuerligt uppdrag. Önskar du återkommande städning är det givetvis samma person som kommer hem till dig varje gång, för din bekvämlighets skull. Vi sätter en ära i att vara flexibla och anpassningsbara efter dina behov och önskemål. Du väljer själv alltid uppdragets omfattning.

När du anlitar Veteranpoolen i Karlskrona kan vi göra följande:

  •  Dammsuga golv och mattor
  •  Moppa golv
  •  Putsa speglar
  •  Tömma papperskorgar
  •  Dammtorka möbler, lampor samt hyllor
  •  Torka av köksskåp och vitvaror
  •  Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat

Att putsa fönster ingår inte i städtjänsten, men vi hjälper dig gärna med att beställa det separat.
När vi arbetar använder vi oss av de redskap och medel som du tillhandahåller i hemmet, men behövs något särskilt kan vi även bistå med detta vid förfrågan på förhand.

Gör så här för att anlita vår städservice:
Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig snarast möjligt eller ring direkt till närmaste lokalkontor, Veteranpoolen Karlskrona finns på telefonnummer 0455-61 84 10. Berätta för oss om uppdraget och dina önskemål. Beskriv även storleken på huset och vilka behov som föreligger.När vi skapat oss en bild av arbetet väljer vi ut en lämplig resurs ur vår pool som sedan kontaktar dig.

Om du är osäker på ifall du har det städmaterial som behövs är du välkommen att fråga oss om råd. Den första städningen tar alltid lite längre tid, men när den är genomförd vet vi hur lång tid det kommer att ta att städa ditt hem i fortsättningen.

Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som fortsätter att arbeta för att de vill och kan. De förmedlar sina tjänster via oss på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de tar. Det garanterar också dig en pålitlig och effektiv service varje gång du anlitar våra tjänster.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN