Privat hemtjänst i Karlskrona

Behöver någon av dina äldre anhöriga extra stöd och hjälp i vardagen?
Då kan du vända dig till Veteranpoolen i Karlskrona. Vi förmedlar trygg och erfaren hemservice till hela Blekinge.

När åldern tar ut sin rätt på en äldre familjemedlem eller släkting kan det betyda att ni som anhöriga upplever att tiden inte räcker till för att ni skall kunna bistå den äldre i dennes hem så mycket som ni skulle önska. Arbete och långa avstånd är sådana saker som kan komma emellan er. Därför har vi på Veteranpoolen tagit fram det mycket framgångsrika konceptet ”Äldre hjälper äldre”. Vi kan hjälpa er äldre anhörige med vardagens bestyr i och utanför hemmet, så att den tid ni får med er anhörige blir kvalitativ och stressfri med tid för umgänge. Veteranpoolens hemservice består av veteraner med lång erfarenhet av och kunskap inom service. Genom att bistå er äldre anhörige i vardagen blir vi ett tryggt stöd för er familj, och anpassar oss alltid efter era behov och önskemål. Vår tjänst kan handla om allt ifrån enklare hushållsbestyr såsom tvätt och matlagning, till ledsagning till läkare och vårdcentral.

Vi finns även till hands för er anhörige när det gäller aktivering och social stimulans, såsom stadsutflykter och promenader. Vi värdesätter personkemi och gemensamma intressen mellan vår veteran och klienten, för att stunderna tillsammans skall bli så trivsamma som möjligt. Många av våra klienter upplever att närheten i ålder och livserfarenhet gör att vår hemservice blir ett givande inslag i vardagen även socialt.

Vad innebär ”Äldre hjälper äldre”?

  •  Service – Vi hjälper till med det mesta som din anhöriga behöver, exempelvis städning och matlagning. Vi handlar även hem matvaror eller följer med till affären som stöd.
  •  Social och fysisk aktivering – Vi erbjuder den äldre någon att umgås med. Kanske behövs det bara någon som hälsar på för en trevlig pratstund och fika.
  •  Ledsagning – Våra veteraner finns till hands för den äldre vid skjuts till apotek och läkarbesök, till exempel.
  •   Övriga praktiska sysslor – För den som behöver hjälp med trädgårdssysslor, fönsterputsning, enklare hantverk m.m. finns även den möjligheten.

Så här anlitar du vår hemservice:
Ring direkt till vårt lokalkontor i Karlskrona, eller fyll i webbformuläret här på hemsidan och beskriv ditt ärende. Berätta om uppdraget och den äldre, vilka behov, önskemål och intressen som föreligger. Utifrån vårt samtal väljer vi sedan ut den person som vi tycker passar ert uppdrag bäst. När vi gör det tar vi bland annat hänsyn till gemensamma intressen samt var den äldre bor.  Det är viktigt att personkemin stämmer och ni får därför träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er.

För er bekvämlighets skull ser vi sedan till att det är samma person som kommer vid återkommande uppdrag. Uppdragets omfattning får även ni som kund bestämma utefter era behov. Alla våra veteraner som arbetar med hemservice har en särskild legitimation som vi utfärdat för att styrka kompetens. Det är en kvalitetssäkring från vår sida.

De veteraner som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolens hemservice är alla i pensionsålder. De har valt att arbeta vidare för att de vill och kan erbjuda sin erfarenhet och kunskap via oss. De har dessutom alltid tillräckligt med tid för att inte behöva jäkta vidare till nästa uppdrag. När er familj anlitar Veteranpoolen är ni trygga i vetskapen om att få en pålitlig och motiverad hemservice till er äldre anhörige.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN