Gräsklippning i Karlskrona

Ofta räcker vare sig tiden eller orken till för att du ska hinna med alla trädgårdsbestyr. Om du behöver hjälp med gräsklippning i Blekinge kan du vända dig till Veteranpoolen i Karlskrona.
Vår service är tillgänglig var du än bor i Blekinge. Vi har flera veteraner som kan mycket om trädgårdsskötsel. En del av dem har tidigare arbetat som trädgårdsmästare, medan andra har flera års erfarenhet av arbete i den egna trädgården. Det är inte bara gräsklippning vi utför, du kan vända dig till oss oavsett vilka trädgårdsprojekt du vill ha utförda, tillfälligt eller kontinuerligt. Vi sätter en ära i att vara flexibla och lyhörda inför våra kunders behov och anpassar alltid våra tjänster efter just dina önskemål.

Exempel på trädgårdsarbeten som du kan anlita oss för:

  •  Klippa gräs
  •  Trimma buskar
  •  Kratta grusgångar
  •  Räfsa löv och forsla bort eventuellt trädgårdsavfall
  •  Rensa ogräs i rabatter och trädgårdsland

Så här anlitar du Veteranpoolen i Karlskrona:
Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt närmaste lokalkontor,  Veteranpoolen Karlskrona har telefonnummer 0455-61 84 10.
Tala om för oss vilka trädgårdsarbeten du vill ha hjälp med. Saker vi behöver veta är exempelvis hur stor gräsmattan är eller hur stort trädgårdsland du vill ha rensat. Det är även bra om vi vet vilka trädgårdsredskap du har hemma. Vi ger dig gärna råd om det är något som saknas. Vid förfrågan kan vi även förmedla uthyrning av mer avancerade redskap.

När vi har dina önskemål klara för oss väljer vi ut en resurs ur vår pool som är lämplig för arbetet. Den personen tar därefter kontakt med dig och tillsammans kommer ni överens om när och hur uppdraget ska genomföras. Vi förmedlar kompetent trädgårdsarbete till hela Blekinge.

Alla våra veteraner är avtals- och ålderspensionärer som har fortsatt att arbeta och erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. När du anlitar Veteranpoolen får du hjälp av personer med mycket erfarenhet och kunskap som de gärna ställer till ditt förfogande. Våra veteraner disponerar själva över sin tid och väljer ut sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse. Därför får du alltid motiverad och tjänstvillig hjälp från Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN