Trädbeskärning i Karlskrona

När det är dags för trädbeskärning, då finns vi på Veteranpoolen i närheten för att hjälpa dig. Vi har både yrkesmän och veteraner tillgängliga i Karlskrona för att beskära dina träd, så att de bär fin frukt eller blir stora och lummiga. Att odla träd vid kusten kan vara knepigt, då alla träd inte klarar havsvindar lika bra, men med vår stora erfarenhet och kunskap ser vi till att dina träd mår så bra de kan.

Vår metod

När sommaren lider mot sitt slut och börjar bli till höst, då är bästa tiden att beskära träd. Vi på Veteranpoolen använder därför JAS-metoden, där träden beskärs i antingen juli, augusti eller september. Under dessa månader är det lättare för oss att se om träden har blivit angripna av ohyra och vad som behöver beskäras. Dessutom är det under den här tiden som dina träd tål ingreppen bäst!

Boka trädbeskärning i Karlskrona hos Veteranpoolen

Veteranpoolens kontor i Karlskrona finns tillgängligt om du vill boka tid för trädbeskärning via telefon, annars kan du fylla i den enkät för intresseanmälan som ligger på hemsidan, så återkopplar vi till dig. I vilket fall behöver du berätta lite om uppdraget, till exempel hur många träd det rör sig om och vilka ingrepp som behövs. På så vis kan vi sedan matcha ditt uppdrag mot någon av veteranerna i poolen, som sedan tar kontakt med dig för att diskutera tidpunkt och om du har egna verktyg som kan användas, eller om veteranen ska ta med egna.

RUT-avdrag

Vi strävar efter att erbjuda fantastisk service till ett rimligt pris. För att du ska få ut mest möjliga av din trädbeskärning kan du göra ett RUT-avdrag på tjänsten, vilket är ett skatteavdrag på priset för tjänster som ingår i kategorierna Rengöring, Underhåll och Tvätt. Sedan augusti 2016 inkluderar det trädbeskärning, och därför kan du göra ett RUT-avdrag när du anställer Veteranpoolen. Säg till vid din tidsbokning att du vill göra RUT-avdrag på tjänsten, så fixar vi det.

Bland Veteranpoolens trädtjänster finns även bortkörning av grenar och annat avfall. Viktigt att veta är att denna tjänst inte är berättigade för RUT-avdrag, tillskillnad från trädbeskärningen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlskrona
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN