Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Karlstad

Söker du efter kompetent fastighetsservice i Karlstad?

Fastighetsunderhåll är tidskrävande och något som alltid kommer att kräva en hel del arbetskraft; många fastighetsskötare och bostadsföreningar hinner inte med allt som behöver göras. Veteranpoolen i Karlstad kan med sin breda kompetens och kunskap bland sina veteraner erbjuda ett tryggt alternativ för dig som fastighetsskötare. Vi kan finnas till hands under såväl vardag som semestertider, och åtar oss allt från små till stora uppdrag. Kanske behöver du bara en vikarie under några dagar då ordinarie fastighetsskötare är frånvarande eller plötsligt har blivit sjuk. Vi kan ofta anlitas med kortare varsel. Vi kan också hjälpa till om du behöver service återkommande, vi tar både tillfälliga och löpande uppdrag.

Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer med en livstids kunskap och kompetens, styrka och kraft som de nu ställer till ditt förfogande för att utföra exempelvis följande tjänster:

  • Trädgårdssysslor som att klippa gräs, vattna och rensa i planteringar
  • Skotta snö och sanda
  • Städa trapphus
  • Hålla snyggt i soprum och övriga utrymmen
  • Byta lampor
  • Rensa rabatter
Ta kontakt med Karlstads veteraner:

Det finns en intresseanmälan här på hemsidan som du kan använda när du vill komma i kontakt med Karlstadskontoret. Fyll i det så kontaktar vi dig så fort vi får möjlighet.

Föredrar du att ringa så når du oss på 054-86 02 20. Kontoret är öppet måndag-fredag mellan 9.00 och 17.00. När du fått kontakt med oss berättar du om uppdraget du vill anlita oss för, så att vi kan få en bild av vilka resurser som behövs och vilken kompetens vi ska sätta in. Är det ett löpande uppdrag försöker iv alltid att se till att samme veteran kommer hem till dig varje gång, så att arbetet kan utföras på bästa sätt. Om det skulle bli så att din ordinarie veteran skulle få förhinder eller blir sjuk ordnar Veteranpoolen självklart en ny person som kan ta sig an uppdraget även med kort varsel.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN