Målare i Karlstad

Har du ett staket eller en altan som behöver målas om men inte tillräckligt med tid? En smidig lösning är att hyra våra eminenta Karlstadsveteraner, oavsett om du endast behöver spara tid eller ett par hjälpande händer för ett bra resultat. Små som stora målningsprojekt, allt går att ordna med Karlstads kunniga kår av proffsiga måleriveteraner.

Här är några exempel på vad för slags måleriarbeten Karlstads veteranmålare kan ta sig an hemma hos dig: 

  • Fasad
  • Listverk
  • Altan
  • Staket
  • Innerväggar
  • Fönster

Måleri kräver grundligt förarbete, vilket vi självklart hjälper dig med för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi spacklar, slipar, täcker golv och lister samt utför målartvätt som en del av det vi utför under uppdraget innan vi sätter igång med själva målandet. Material såsom penslar och färg ansvarar du för, men våra kunniga veteraner ställer naturligtvis upp med inköpsråd och instruktioner om du behöver vägledning. Skulle du behöva hjälp med inköp står vi gärna till ditt förfogande vid förfrågan på förhand.

Så här går du tillväga för att hyra en veteranmålare i Karlstad:

Du kan ringa direkt till kontoret i Karlstad via 054-86 02 20 alternativt göra en intresseanmälan så kontaktas du sedan. Kontoret är öppet vardagar mellan 9.00 – 17.00. För att hitta rätt veteran till projektet önskar vi att du ger oss viss information om uppdraget, exempelvis hur stora ytor som ska målas. Då vi har hittad en bra matchning tar denne kontakt med dig och ni tillsammans går igenom uppdraget samt tidsspannet för det.

Att tänka på när du anlitar Veteranpoolens målare

Veteranerna utför tyvärr inte arbeten från stege då risken för fallolyckor är för stor. Det går däremot bra med trappstege om det behövs för att nå en målaryta. Har du ingen sådan kan vi hjälpa dig att ordna en. Har du ytterligare frågor kring vad som kan behövas eller liknande hör gärna av dig till oss på Karlstadkontoret! Vi servar följande orter med måleritjänster Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Säffle, Skåre, Skattkärr, Skoghall samt Sunne.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN