Snickare i Karlstad

Våra veteraner kan hjälpa till om det är något som behöver snickras, byggas om eller renoveras hemma hos dig i Karlstad.

Med stor glädje arbetar våra veteraner för att de vill och kan, inte för att de måste, vilket betyder att det är en passionerad och noggrann skara händiga veteraner som Veteranpoolen Karlstad kan erbjuda. Med en livslång erfarenhet av snickeri kan våra Karlstad-veteraner hjälpa dig under hela byggnadsprocessen om du känner dig vilsen; från projektets början, med inköp och frakt av byggmaterial till dess avslut med bortforsling av avfallet. De har alla mångårig erfarenhet av snickeri och somliga är även snickare till yrket.

För att ge några exempel på vad dina lokala snickare i Karlstad kan stå till tjänst med:
  • Bygga ny altan eller renovera den nuvarande.
  • Byta dörrar och fönster
  • Arbeten med innerväggar; sätta upp eller riva
  • Byta fasadpanel
  • Sätta upp lister
  • Bygga uthus, garage eller lekstuga

Om det är något annat snickeriarbete du behöver hjälp med är det bara att fråga kontoret i Karlstad, vi på Veteranpoolen anpassar gärna våra tjänster efter dina behov. I huvudsak används de verktyg som du tillhandahåller under uppdraget, men skulle mer avancerade verktyg krävas går det bra att hyra genom Karlstads veteranpool. Exempel på mer avancerade verktyg som kan behövas är slipmaskin, borrhammare eller motorsåg – alltså huvudsakligen el- eller bensindrivna verktyg.

Så här kontaktar du Veteranpoolen Karlstad:

Du når oss Karlstad-veteraner via telefon på 054-86 02 20 eller genom att fylla i webbformuläret för att lämna din intresseanmälan. Intresseanmälan är ett bra alternativ om du vill nå oss utanför ordinarie öppettider, vilka är samtliga vardagar mellan 9.00 till 17.00.

Berätta gärna om uppdraget när du fått kontakt med oss så ser vi till att matcha dina önskemål mot vår veteranpool för att kunna erbjuda dig rätt personalresurs och kapacitet för jobbet. Sedan kontaktar vår veteransnickare dig så att ni tillsammans kan gå igenom vad som ska utföras under uppdraget. Efter det får du en offert.

Om hantverkaren som skall utföra uppdraget hos dig skulle få förhinder eller blir sjuk finns det alltid ersättare till hands med kort varsel vilket Veteranpoolen i Karlstad självklart ordnar. Vi servar följande orter: Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Säffle, Skåre, Skattkärr, Skoghall och Sunne.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN