Barnvakt i Karlstad

Om ni behöver en tillfällig barnvakt som ni känner er trygga med, eller någon som återkommande kan stå till tjänst för er familj när ni vuxna reser bort, så kan Karlstads veteranpool erbjuda den perfekta lösningen. Veteranerna i vår barnvaktspool kan antingen vara utbildade pedagoger och barnskötare eller andra personer som varit föräldrar eller far/morföräldrar under lång tid, vilket betyder att alla på olika sätt har lång erfarenhet av barn. Behöver er familj pålitlig stöttning i vardagslivet av någon som ni och era barn lärt känna först, så är det Veteranpoolen ni vänder er till. När ni anlitar oss får ni alltid träffa flera olika kandidater först, innan ni bestämmer er för en passande barnvakt. Vi på Veteranpoolen värdesätter personkemi och ömsesidig trivsel, och för många av våra kunder har veteranen blivit som en extrafarmor eller –mormor som kan finnas där när man behöver stöd.

Vi anpassar alltid våra tjänster efter era specifika behov. Det kan till exempel innebära att vi:

  • Hämtar och lämnar på skola och dagis
  • Lagar lunch och förbereder middagen
  • Kan finnas där under kvällar och helger om ni måste resa bort eller jobba över
  • Skjutsar till fritidsaktiviteter
  • Hjälper till med läxorna

Kontakta oss på Karlstadskontoret

Ring oss på 054-86 02 20 för att anlita en barnvakt via Karlstads veteranpool. Kontoret har öppet mellan klockan 9.00 och 17.00 på vardagar. Om du inte kan kontakta oss under de här tiderna så kan du fylla i en intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vi dig istället.
När vi fått kontakt kommer vi att ställa en del frågor för att få en helhetsbild av uppdraget; om det är ett engångsuppdrag eller långvarigt, hur många barn det handlar om, deras ålder och vad dem är intresserade av och om de har några särskilda behov, för att ge några exempel. Vi behöver så mycket information som möjligt då vi arbetar med personmatchning, och då det är viktigt att personkemin stämmer får du och dina barn träffa flera veteraner innan ni bestämmer er. Självklart är det samma veteran som kommer varje gång om uppdraget är löpande. Skulle en tillfällig ersättning för den ordinarie personen behövas har Karlstads veteranpool alltid någon kompetent ersättare som kan fylla platsen med kort varsel.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN