Fönsterputs i Karlstad

Har du inte tillräckligt med tid eller ork för att se till att dina fönster håller sig skinande rena året om?
Bor du i Karlstad så kan vi på Veteranpoolen Karlstad hjälpa dig med fönsterputsning.
Med traditionella husmorstips och lång erfarenhet av fönsterputsning kan Karlstads veteraner erbjuda fönsterputsning av hög klass. I första hand använder vi dina redskap som du har hemma när vi arbetar, men saknar du något hjälper vi självklart gärna till med att införskaffa det vid förfrågan på förhand. Våra veteraner vet precis var i Karlstad man hittar de bästa redskapen och vilka medel som är mest effektiva vid fönsterputsning, och ställer gärna sin kunskap till ditt förfogande.
Vi står för allt förarbete och städar givetvis undan efter oss när arbetet är slutfört. Önskar du ett snabbare utfört uppdrag får du gärna underlätta för våra veteraner genom att ta bort gardiner, krukor och prydnadsföremål från fönstren innan vi anländer. Har du inte möjlighet att göra det kan vi göra det när vi kommer.

Så här anlitar du fönsterputsning i Karlstad via Veteranpoolen

Kontoret har öppet alla vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00, så under den här tiden kan du enkelt nå oss på 054-86 02 20. När du fått tag på oss berättar du om ditt uppdrag; antal fönster du önskar få putsade, deras storlek, om de är vändbara eller inte, antal glas och om de är lättillgängliga eller inte, till exempel. Fönstren som ska putsas måste vara tillgängliga från en vanlig trappstege för säkerhetens skull.
Veteranerna som arbetar för oss på Veteranpoolen Karlstad är alla pensionärer genom avtal eller ålder, och de väljer själva ut de uppdrag de vill åta sig baserat på intresse och tillgänglighet. De disponerar själva över sin tid och väljer hur mycket de vill arbeta, vilket också gör att vi på Veteranpoolen alltid kan garantera dig en trevlig och motiverad arbetskraft när den kommer från oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN