Städning i Karlstad

Behöver du hjälp med städning? Kontakta Veteranpoolen Karlstad för att få din hemstädning utförd av personer som kan ta till mängder med användbara husmorstips och som gör jobbet ordentligt. Våra veteraner har alla en hel livstids samlade kunskaper om hur man får ett hem skinande rent och snyggt. Somliga av våra veteraner har även arbetat som lokalvårdare professionellt eller har erfarenhet av liknande yrken.

Om det är ett uppdrag som är återkommande så försöker vi se till att samma veteran kommer hem till dig vid varje tillfälle så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att arbetet blir lika bra utfört varje gång. Du kan också anlita Veteranpoolens tjänster vid enstaka tillfällen såsom storrengöringar och vår- och höststädning. Vår städningstjänst är anpassningsbar efter dina önskemål och ditt hems behov.

Under en veckostädning i standardformat utför vi vanligen följande sysslor:

  • Dammsuger av golv samt mattor
  • Moppar golv och stora ytor
  • Putsar speglar
  • Tömmer a papperskorgar
  • Dammtorkar möbler, hyllor, lampor med mera
  • Torkar av ytor som köksskåp och vitvaror
  • Städar badrum, rengör toalett- och duschutrymme

I städningstjänsten ingår inte fönsterputsning då det är en separat tjänst, men du kan självklart anlita fönsterputsare via vårt kontor i Karlstad på samma sätt som du anlitar städning.

Så här anlitar du Karlstads veteraner för städningstjänster:

Du kan anlita Veteranpoolens lokalvårdare i Karlstad genom att ringa Karlstadskontoret på 054-86 02 20. Kontoret är öppet vardagar mellan 9.00 – 17.00 men det finns också möjlighet att kontakta oss utöver kontorets öppettider. För att göra det fyller du i en intresseanmälan här på vår hemsida, så kontaktar vi dig så fort vi får möjlighet. Vi på Veteranpoolen värdesätter att kunna matcha dina behov med rätt kompetens, och för att vi ska kunna ordna rätt person för rätt uppdrag är det viktigt att du ger oss en bild av uppdraget. Berätta gärna vad för slags byggnad det rör sig om, var, när och om det är ett endagsarbete eller ett återkommande uppdrag med veckostädning till exempel.

Innan vår veteran kommer hem till dig får du gärna se till att du har städutrustning som krävs och att den fungerar, till exempel att dammsugaren fungerar som den ska. Saknar du städmaterial hjälper vi gärna till att införskaffa det som behövs.

Veteranpoolen Karlstad servar: Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Säffle, Skåre, Skattkärr, Skoghall och Sunne.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN