Hemservice i Karlstad

Behöver någon av dina äldre anhöriga eller släktingar hjälp i sitt hem i Karlstad?

Vi på Veteranpoolens hemservice kan erbjuda er den vardagliga hjälp som just er familj behöver, skräddarsydd efter den äldres individuella behov och önskemål.

Många anhöriga till äldre som helt plötsligt behöver hjälp med de enklaste sakerna i hemmet är uppe mitt i livet och kan behöva en hjälpande hand utifrån istället för att ändra sitt arbetsliv. Stressen och oron som kan uppstå när man upplever att man inte räcker till kan Karlstads veteraner underlätta genom vårt hemservice-program. Vi kan dessutom finnas där för dina äldre bara som ett sällskap, kanske för små utflykter, en fika på stan eller bara enkla läkarbesök.

Vår hemservice är anpassad efter era behov och önskemål, men för att ge några exempel kan Karlstadsveteranerna hjälpa till med att:

  • Stimulera socialt, motivera till anpassade aktiviteter
  • Enklare sysslor utomhus, som att klippa gräs, eller skotta snö
  • Städa, vika tvätt och stryka kläder
  • Byta proppar och installera enklare teknik
  • Skjutsa till affären eller ledsaga till apotek

Hur går jag tillväga för att få kontakt med Veteranpoolen i Karlstad?

Kontakta vårt kontor i Karlstad via telefonnummer 054-86 02 20. Vi har öppet måndagar till fredagar mellan 9.00 och 17.00. Vi på Veteranpoolen värdesätter personkemi och kompabilitet, så berätta gärna om den äldres behov och önskemål så att vi kan leta hitta en passande resurs baserat på allt från närhet till den äldres bostad till tillgänglighet och gemensamma intressen.

Innan du bestämmer dig för en passande kompetens får du träffa flera kandidater som matchar era önskemål; det är viktigt för oss att det ska kännas tryggt för alla parter. Ni bestämmer själva uppdragets omfattning samt hur länge det ska vara, vårt enda minimikrav gällande uppdragen är att de varar minst en timme per gång. Du känner enkelt igen vår personal då de kan legitimera sig för närstående eftersom de alltid bär legitimation.

Varför välja Veteranpoolens hemservice?

Sedan Veteranpoolens hemservice startade har det varit ett framgångsrikt koncept, vi kallar det ”äldre som hjälper äldre”. Det beror helt enkelt på att våra veteraner själva har lång livserfarenhet och enkelt kan sätta sig in i den äldres situation och samtala med denne på samma nivå. Vi har skräddarsydda lösningar och möjligheter för varje uppdrag.
Vi servar följande orter: Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Säffle, Skåre, Skattkärr, Skoghall och Sunne.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN