Trädbeskärning i Karlstad

Veteranpoolen hjälper dig när dina träd behöver beskäras. Våra veteraner och yrkesmän åker runt i hela Karlstad för att se till att dina träd är så vackra, välmående och fruktsamma som möjligt. Oavsett om du vill kunna göra paj på egna äpplen, eller vill vårda träd som står precis i Vänerns kant, så kan vi bidra med många års erfarenhet och kunskap inom trädvård.

Vår metod

Träden mår som bäst om de får bli beskurna i slutet av sommaren, innan de går in i sin vintervila. Därför använder vi på Veteranpoolen JAS-metoden, och beskär träden i juli, augusti eller september. Då klarar träden bäst av en beskärning, och vi kan dessutom se om träden blivit utsatta för angrepp av ohyra, och vad som behöver göras i så fall. Ibland kan stora grenar behöva kapas, och då är det extra viktigt att beskärningen sker innan det bli för kallt.

Boka trädbeskärning hos Veteranpoolen

Trädbeskärning i Karlstad kan du antingen boka på internet eller via telefon. Du kan ringa till kontoret i Karlstad, eller fylla i intresseanmälan på hemsidan, så hör vi av oss. När vi samtalar kommer vi att behöva lite mer information om vad uppdraget gäller, till exempel antalet och typ av träd. Efter det kan vi matcha dina behov mot rätt veteran, som kommer ta kontakt med dig för ytterligare ett samtal. Då kommer ni överens om tid, och kan diskutera huruvida du har verktyg hemma, eller om veteranen behöver ha med sig egna.

Du kan även få hjälp med bortforsling av grenar och annat trädavfall av Veteranpoolen, men denna tjänst är, till skillnad från trädbeskärningen, inte berättigad för RUT-avdrag.

RUT-avdrag

Vårt mål är att du alltid ska få god service till ett pris du tycker känns rimligt. Beskärning av träd ingår sedan augusti 2016 i de rengörings- underhålls- och tvättjänster som är berättigade för RUT-avdrag, och du kan därför göra ett skatteavdrag på priset när Veteranpoolen beskär dina träd. Om du är intresserad av att göra ett RUT-avdrag, säg då till när du bokar tid, så pratar vi vidare om det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Karlstad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN