Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Lidköping

Äger du en eller flera fastigheter i Lidköping och behöver personal för löpande eller tillfälligt underhåll? Då står Veteranpoolen till ditt förfogande! Hos oss finns gott om skickliga personer som under livet samlat på sig mängder av värdefull kompetens på fastighetsområdet. Antingen har de arbetat med fastighetsskötsel under yrkeslivet eller så har de skaffat sig god erfarenhet av branschen på annat håll. Vi har genom åren bistått många nöjda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med arbeten av många olika slag. Förutom löpande fastighetsunderhåll erbjuder vi även extra hjälp när den behövs som mest, som vid större renoveringsarbeten och under semestertider.

Här är exempel på några olika typer av tjänster vi erbjuder fastighetsägare i Lidköping:

  •  Sköta innergårdar och trädgårdar
  •  Rensa planteringar och rabatter
  •  Skotta snö
  •  Byta lampor; både inomhus och utomhus
  •  Städa trapphus
  •  Städa allmänna utrymmen samt soprum

Så här enkelt är det att anlita Veteranpoolen i Lidköping för fastighetsservice:

  •  Fyll i dina önskemål i vårt formulär för intresseanmälan som du finner på den här sidan. Alternativt kan du ringa till vårt lokala kontor i Lidköping. Numret är 0510-614 00. Det går även bra att maila oss på lidkoping@veteranpoolen.se. Berätta för oss om det uppdrag du vill ha hjälp med och vid vilken tidpunkt det skall utföras.
  •  Dina önskemål matchar vi sedan mot våra resurser. När vi hittat en lämplig veteran kommer han eller hon att kontakta dig för att diskutera uppdraget vidare.

Vid löpande uppdrag försöker vi ordna så att samma veteran utför jobbet varje gång, så att du kan känna trygghet i att resultatet alltid blir lika bra. Om ordinarie person är sjuk kan vi dock skicka en ersättare med kort varsel.

Våra fastighetsservicetjänster finns tillgängliga i följande områden: Götene, Grästorp, Lidköping, Skara och Vara Essunga.

Medarbetarna på Veteranpoolen tar de uppdrag de själva känner passar dem. De är alla avtals- eller ålderspensionärer som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet på områden där behov och efterfrågan är stora.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN