Snickare i Lidköping

Bor du i Lidköping och behöver anlita en hantverkare? Oavsett om det rör sig om ett större eller mindre snickeriarbete finns det ett och annat moment där många känner sig tryggare när en erfaren person utför jobbet.

Veteranpoolen i Lidköping har ett stort antal skickliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt som behöver göras oavsett om du ska bygga om eller bygga till där hemma. Vi har både personer som är snickare till yrket och andra med lång erfarenhet av snickeri på fritiden.

Vi kan hjälpa dig med hela processen, alltifrån inköp av material till själva utförandet av arbetet. När vi är klara står vi självklart också för bortforsling av byggavfall.

Exempel på arbeten vi kan göra åt dig:

  •  Bygga altan eller uteplats
  •  Byta dörrar
  •  Byta fönster
  •  Sätta upp och ta ner innerväggar
  •  Byta panel på fasaden

Vissa typer av uppdrag kräver större verktyg som till exempel motorsåg, borrhammare eller slipmaskin. Om du inte redan har de verktyg som behövs kan du hyra dem via oss.

Att anlita en snickare genom Veteranpoolen är enkelt:

  •  Fyll bara i den intresseanmälan som du finner på denna sida. Om du istället vill prata med någon kan du ringa vårt lokalkontor i Lidköping på 0510-614 00. Det går även bra att maila oss på lidkoping@veteranpoolen.se.
  •  Berätta om uppdraget.

Vi kommer sedan gå igenom de önskemål du har och ta fram rätt person för arbetet. Den person vi anser passa för uppdraget tar därefter kontakt med dig. Tillsammans diskuterar ni det arbete som skall utföras och enas om alla detaljer. Sedan får du din offert från Veteranpoolen i Lidköping. När vi kommit överens startar arbetet på utsatt datum.

Veteranpoolens medlemmar jobbar helt frivilligt. De delar gärna med sig av all den erfarenhet och kunskap som de samlat på sig under sina långa yrkesliv. Kompetens som du nu får ta del av!

Vi servar dig i följande områden: Götene, Grästorp, Lidköping, Skara och Vara Essunga.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN