Barnvakt i Lidköping

Bor du i Lidköping och är i behov av barnpassning? Veteranpoolen har ett flertal duktiga barnvakter som gärna ställer upp för dig. Det är skönt att veta att en trygg barnvakt finns till hands när du ska på fest eller andra nöjen. Du kan också anlita någon som kan hämta dina barn efter skolan. Våra veteraner har mycket god erfarenhet av barnpassning. Vissa av dem har jobbat som pedagoger i yrkeslivet, andra har stor erfarenhet av att passa barn på sin fritid.

Veteranpoolens barnvakter i Lidköping kan bland annat åta sig följande typer av uppdrag:

  •  Hämta dina barn på skola eller dagis
  •  Laga mat
  •  Starta läxläsning
  •  Passa barnen under sena kvällar, exempelvis när du är på fest
  •  Skjutsa i samband med fritidsaktiviteter

Så här enkelt är det att boka vår barnvaktshjälp:

  •  Du kan antingen fylla i formuläret för intresseanmälan här på sidan, alternativt ringa eller mejla till Veteranpoolens lokalkontor i Lidköping. Du når oss på 0510-614 00 eller via vår e-postadress lidkoping@veteranpoolen.se. Därefter återkommer vi inom kort för att diskutera upplägget.
  •  Vi kommer bland annat att ställa några frågor för att göra det enklare för oss att hitta rätt resurs för ditt uppdrag. Exempelvis vill vi veta hur många barn som behöver passas, deras åldrar och fritidsintressen.

Det är viktigt att personkemin stämmer vid barnpassning. Du och dina barn träffar därför en eller flera av våra veteraner innan ni väljer vem som får uppdraget. Vid återkommande passning ser vi i största mån till att det blir samma person som ställer upp varje gång.

Våra barnpassare stor till tjänst i följande områden: Götene, Grästorp, Lidköping, Skara och Vara Essunga.

Bra att veta om Veteranpoolen i Lidköping:
Veteranpoolens medarbetare tar sig an de uppdrag de vill, helt på sina egna villkor. De är antingen hel- eller deltidspensionärer med stor livserfarenhet som de gärna delar med sig av till dig och dina barn.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN