Fönsterputs i Lidköping

Bor du i Lidköping och behöver hjälp med fönsterputs i ditt hem? Bland Veteranpoolens medarbetare finns många veteraner med stor erfarenhet av hushållsarbete. De har under sina liv hunnit samla på sig mängder av gedigen kunskap och smarta husmorsknep. Med deras hjälp kan du snabbt få dina fönster skinande rena. De flesta av veteranerna är inte fönsterputsare till yrket men de har alla lång personlig erfarenhet, vilket innebär att de alltid utför ett mycket välgjort arbete.

Om du redan har de rengöringsmedel och den utrustning som behövs hemma använder vi oss av dessa. Behövs en komplettering av något kan vi självklart komma med inköpsråd. Alternativt kan du hyra utrustning genom oss.

Vi kan givetvis själva plocka bort eventuella prydnadsföremål, gardiner och krukor från fönstren när vi kommer, men om du har möjlighet får du gärna göra detta före ankomsten så spar vi tid.

Såhär beställer du din fönsterputs via Veteranpoolen i Lidköping:

  •  Fyll i vårt formulär för intresseanmälan här intill. Det går också bra att ringa till vårt lokala kontor på 0510-614 00 eller att maila oss på lidkoping@veteranpoolen.se.
  •  Beskriv det jobb som du vill få utfört. Vi behöver exempelvis veta hur många fönster det rör sig om, var de är placerade, om de är vändbara samt hur många rutor varje fönster har. Du får gärna ange vilken utrustning och rengöringsmedel du har. Är du osäker på vad som behövs kan du rådfråga oss så ger vi dig tips på bra produkter.

Våra fönsterputstjänster finns tillgängliga i följande områden: Götene, Grästorp, Lidköping, Skara och Vara Essunga.

Medarbetarna på Veteranpoolen består av duktiga och kompetenta veteraner som alla är pensionärer, men som fortfarande har mycket kvar att ge och gärna delar med sig av sin kompetens till dig. Hos oss erbjuds de en unik chans att jobba på sina egna villkor och själva välja vilka uppdrag de vill ta sig an.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN