Städning i Lidköping

Bor du i Lidköping och vill ha hjälp med städning av ditt hem? Vi på Veteranpoolen finns till ditt förfogande! Här finns ett stort antal duktiga veteraner med många års erfarenhet av städning. Under sina liv har de samlat på sig många goda husmorsknep som kommer få ditt hem att glänsa. Det är  samma person som kommer hem till dig vilket ger rutin och samma fina resultat varje gång. Vår städningstjänst är mycket flexibel och kan enkelt anpassas efter de flesta behov.

Vid bokning av städning hos Veteranpoolen i Lidköping ingår normalt följande:

  •  Dammsuga alla golv och mattor
  •  Moppa golv
  •  Putsa speglar
  •  Tömma avfallskärl
  •  Dammtorka möbler och lampor
  •  Torka vitvaror och köksskåp
  •  Rengöra duschplats, badkar, toalett, handfat och kranar

Om du inte har städutrustning och rengöringsmedel hemma hjälper dig gärna med inköpsråd. Även en fungerande dammsugare bör finnas på plats så att vi kan utföra uppdraget så bra som möjligt. Är du osäker på vad som behövs kan du rådfråga oss.

Putsning av fönster är inte en del av vår ordinarie städning men kan utan problem beställas separat.

Så här enkelt är det att boka din städning via Veteranpoolen i Lidköping:

  •  Fyll i enkäten för intresseanmälan som du hittar här intill. Alternativt kan du slå en signal till lokalkontoret på 0510-614 00 eller maila lidkoping@veteranpoolen.se.
  •  Ange din bostads storlek samt vilken veckodag och hur ofta du vill ha städat.

När vi gått igenom din anmälan matchar vi dina behov mot vår pool av veteraner och väljer en passande person som inom kort hör av sig till dig.

Vid den första städningen är tidsåtgången något större. Ingen bostad liknar någon annan, så det är lite knepigt att avgöra hur lång tid det tar innan första städningen är genomförd. Efter första tillfället har vi en bättre uppfattning om tidsåtgången och kan då ge dig en mer exakt beräkning.

Våra veteraner tar sig arbetar på sina egna villkor och väljer därmed själva vilka uppdrag de vill ta sig an. De är alla pensionärer som samlat på sig mängder av kunskap och erfarenhet som de vill dela med sig av!

Våra städtjänster finns tillgängliga i följande områden: Götene, Grästorp, Lidköping, Skara och Vara Essunga.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN