Hemservice i Lidköping

Har du en äldre anhörig i Lidköping som är i behov av alltmer hjälp i sitt hem? Då finns vi på Veteranpoolen till hands! När äldre släktingar kommer upp i åren behöver de ofta alltmer hjälp med sina vardagssysslor vilket ökar kraven på de anhöriga. Många känner sig tvungna att dra ner på jobb eller rentav säga upp sig för att få livspusslet att gå ihop. Ofta blir även egna intressen och sociala aktiviteter lidande. Med Veteranpoolens populära tjänst ”Äldre hjälper äldre” får du mer tid över i vardagen.

Vad ingår?

  •  Service – vår utvalda veteran hjälper din anhöriga med vardagssysslor, vilket inkluderar matinköp, tvätt, städning och andra hushållssysslor.
  •  Socialt – aktiviteter i form av bland annat promenader och lunchsällskap.
  •  Övrigt – vi bistår även med utomhussysslor inklusive gräsklippning, snöskottning, målning och fönsterputs.

Så här beställer du tjänsten:

  •  Kontakta vårt lokalkontor i Lidköping på 0510-614 00 eller lidkoping@veteranpoolen.se och berätta hur era behov ser ut.
  •  Vi går igenom era önskemål och finner lämpliga resurser i vår pool. Målsättningen är att i möjligaste mån finna en veteran med mycket gemensamt med den äldre. Helst ska personen också bo på samma ort.
  •  Ni träffar sedan en eller flera utvalda kandidaterna innan ni tar ert beslut. Stor vikt läggs vid god personkemi.

Vi försöker se till så att det alltid är samma person som kommer vid varje tillfälle och han eller hon kan alltid visa upp sin speciella legitimation som vi utfärdat, vilket ökar tryggheten både för dig själv och dina närstående. Ni har stor frihet när det gäller att välja omfattning på uppdragen. Enda minimikravet är att besöken ska vara minst en timme per gång.

Våra tjänster finns till ditt förfogande i följande områden: Götene, Grästorp, Lidköping, Skara och Vara Essunga.

Ett framgångsrikt koncept
Tjänsten ”Äldre hjälper äldre” blev en omedelbar framgång när den lanserades. Vår genuina förståelse och inlevelseförmåga för äldres behov bidrar starkt till detta. Veteranerna är själva äldre vilket ökar det sociala utbytet med den äldre anhöriga.

Du slipper stressen kring ärenden och andra praktiska åtaganden och får därmed mer kvalitetstid när du träffar din anhöriga. Veteranen sköter alla de tidskrävande sysslor som du har svårt att hinna med, som att ta din anhöriga på promenad, laga en lunch eller följa med på ett läkarbesök. Personen fokuserar på ett besök åt gången och stressar aldrig iväg på några andra uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN