Gräsklippning i Lidköping

Många av oss har inte tid eller möjlighet att ta hand om allt som hör trädgårdsarbetet till. Om du tillhör denna kategori kan Veteranpoolen i Lidköping stå till tjänst. Här finns ett stort antal skickliga veteraner som antingen varit yrkesverksamma inom trädgårdsarbete eller på annat sätt samlat på sig stor erfarenhet inom området. Utöver gräsklippning kan vi även erbjuda dig andra trädgårdsarbeten som till exempel skötsel av rabatter. De flesta av dessa tjänster kan du dessutom göra RUT-avdrag för.

Här kommer några exempel på både små och stora arbeten som vi kan bistå med:

  •  Klippa gräsmattor, buskar och häckar
  •  Kratta grusgångar
  •  Kratta och forsla bort höstlöven
  •  Rensa ogräs i planteringar och rabatter
  •  Genomföra vår- eller höststädningar

Så här går det till att anlita Veteranpoolen i Lidköping för trädgårdsarbeten:

  •  Fyll i vårt formulär för intresseanmälan som du finner här intill eller slå en signal till vårt lokala kontor. Du når oss på 0510-614 00 eller lidkoping@veteranpoolen.se.
  •  Beskriv de jobb du vill få utförda, exempelvis hur stora ytor som ska klippas eller hur många rabatter som behöver rensas. Vi ser också gärna att du anger vilka trädgårdsredskap du har så vi vet om vi behöver komplettera med något. Om du är osäker, tveka inte att fråga oss om råd.

När vi fått in din intresseanmälan går vi igenom vår pool för att finna en passande veteran för arbetet. Tillsammans kommer ni sedan överens om hur arbetet ska gå till och vid vilken tidpunkt.

Hos Veteranpoolen i Lidköping hittar du gott om duktiga veteraner som fortfarande tycker att de har mycket kvar att bidra med. De är alla ålders- eller avtalspensionärer med omfattande kunskap och kompetens från ett långt liv. Genom Veteranpoolen får du tillgång till en trygg och erfaren hjälpande hand när den som bäst behövs.

Våra trädgårdstjänster kan du ta del av i följande områden: Götene, Grästorp, Lidköping, Skara och Vara Essunga.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN