Trädbeskärning i Lidköping

Att ta hand om träden i sin trädgård kan vara ett slitigt arbete som dessutom kräver mycket kunskap om det ska bli gjort rätt. Beroende på beskärningsmetod, kommer träden att åldras olika vackert och också kvaliteten på eventuell frukt påverkas. Om du känner att det ligger utanför ditt kompetensområde ställer vi på veteranpoolen gärna upp och hjälper dig. Hos oss jobbar äldre erfarna yrkesmän med längre erfarenhet av den här typen av jobb än de flesta.

JAS-metoden för beskärning av träd

Vi på Veteranpoolen jobbar med JAS-metoden när vi beskär träd. Träd klarar nämligen ingrepp bäst på sensommaren och tidig höst, det vill säga juli, augusti och september. Om man beskär träden under denna period ser man också lättare om de är angripna av någon form av ohyra. Då kan våra veteraner ge dig tips på behandling, eller själva utföra behandlingen om du önskar.

Det spill som uppstår efter en lyckad trädbeskärning kan vi också hjälpa dig transportera bort. Observera dock att den typen av transport inte omfattas av RUT-avdraget, till skillnad från själva beskärnings- eller behandlingsjobbet.

Gör så här för att boka trädbeskärning genom Veteranpoolen:

Om du är intresserad av att beställa trädbeskärning i Lidköping kan du antingen använda kontaktformuläret här på hemsidan, eller ringa direkt till det lokala kontoret så hjälper vi dig.

När du kontaktar oss på Veteranpoolen är det bra om du samtidigt lämnar information om vilken typ av träd det är du har i din trädgård, och hur många de är samt om det är beskärning eller behandling förfrågan gäller. Vi har sedan en pool av duktiga veteraner vi matchar din förfrågan mot, och den bäst lämpade kommer sedan att kontakta dig för att komma överens om en tid som passar. Berätta också om du har egna verktyg hemma, och i så fall vilka. Annars kan veteranen ta med sig egna verktyg.

RUT-avdrag för trädbeskärning

För att det ska bli så kostnadseffektivt som möjligt för dig, hjälper vi dig även med att ansöka om RUT-avdrag. Från och med augusti 2016 omfattas nämligen trädbeskärning av det avdraget. Ange när du bokar att du vill göra RUT-avdrag på din trädbeskärning så hjälper vi dig med det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Lidköping
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN