Barnvakt i Malmö Öster

Har ni som föräldrar ibland svårigheter med att hitta hjälp från kompetent barnvakt i Malmö-området när det verkligen behövs?
Vi på Veteranpoolen i Malmö Öster kan hjälpa er.
Veteranerna som arbetar hos oss har alla lång erfarenhet av barnomsorg, både genom yrkesbakgrund inom pedagogik och genom egna barn och barnbarn.
De upplevs ofta som en extra farmor eller mormor som alltid finns till hands när er familj behöver hjälp med kort varsel.
Ni kanske ska iväg på fest eller behöver jobba över någon kväll. Eller kanske behöver ni hjälp med hämtning och lämning på dagis eller skola. Oavsett hur era behov ser ut så anpassar vi oss alltid efter er unika situation.

Några exempel på vad Veteranpoolens barnvakt kan göra för er:

  •  Hämta barn från skola eller förskola
  •  Laga mat eller göra i ordning mellanmål
  •  Läsa läxor med barnen
  •  Finnas till hands i hemmet kvällar och helger
  •  Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

Anlita en barnvakt från Veteranpoolen i Malmö Öster så här:
För snabb kontakt, ring till oss direkt på vårt lokalkontor i Malmö Öster och beskriv ditt ärende. Berätta om er familj, hur många barn som ingår i hushållet och om det föreligger några speciella behov. Vi vill gärna veta ungefär vilken omfattning det är på uppdraget i tid och vilka uppgifter ni främst behöver hjälp med. Detta för att vi skall kunna skapa oss en så god översikt som möjligt av era behov så att vi kan placera rätt kompetens på ert uppdrag. Vi genomsöker vår resurspool av veteraner för att hitta en barnvakt som passar er. Ofta låter vi er träffa ett par stycken passande kandidater så att ni får en bredare valmöjlighet.
När ni bedömt en veteran som särskilt passande kommer ni gemensamt fram till riktlinjer för uppdraget. Om det är återkommande eller tillfälligt, till exempel. Det är vid kontinuerligt uppdrag sedan alltid samma person som kommer hem till er när ni anlitar våra barnvaktstjänster. Vi värdesätter personlig kontakt för er bekvämlighets skull.

Hos oss på Veteranpoolen har vi stora resurser med erfaren och kunnig personal inom alla kompetensområden. Våra veteraner är pensionärer som fortsatt att arbeta för att de vill och kan. Den skicklighet och trygghet de besitter i sin yrkesroll är sådan som endast kan erhållas från många års erfarenhet. De disponerar själva över sin tid och väljer sina uppdrag efter intresse och tillgänglighet. När ni anlitar en barnvakt via oss kan ni alltså alltid vara tryggt förvissade om att ni får en engagerad och pålitlig hjälp till er familj.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Malmö Öster
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN