Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Malmö Väster

Äger eller ansvarar du för en fastighet i Malmö-området som är i behov av kompetent kontinuerlig service?
Veteranpoolen har den erfarna resurs du söker.
Det kan också vara mer tillfälliga behov; till exempel i samband med ordinarie fastighetsskötares semester eller plötslig sjukdom, renoverings- eller ombyggnadsarbeten och liknande.

Vi på Veteranpoolen i Malmö Väster hjälper redan ett antal fastighetsägare i dessa sammanhang. Det som är vår styrka är att vi har en samling mycket erfarna hantverkare och fastighetsskötare till vårt förfogande. De har alla ett långt arbetsliv bakom sig där de har samlat massor av nyttig erfarenhet. En del har arbetat professionellt med fastighetsskötsel medan andra har skaffat sig samma erfarenhet genom att förvalta egen fastighet.
Vi kan anlitas oavsett storlek på fastighet och uppdrag, vi sätter en ära i att vara flexibla och anpassar våra tjänster efter våra kunders unika behov.

Det vi kan hjälpa till med är i huvudsak följande:

  •  Klippa gräs och rensa rabatter
  •  Skotta snö
  •  Byta lampor
  •  Städa sop- och tvättrum
  •  Enklare hantverksarbeten
  •  Städa trapphus

Gör så här för att anlita Veteranpoolens fastighetsservice i Malmö Väster:
Först kontaktar du oss och berättar om uppdraget och fastighetens behov. Det gör du antingen genom att fylla i webbformuläret här på hemsidan eller genom att ringa till vårt lokalkontor i Malmö.
Specificera gärna önskemål så att vi kan skaffa oss en så tydlig bild av uppdraget som möjligt.
Nästa steg blir att vi hittar en person som har rätt kompetens för att utföra ditt uppdrag. Vår veteran tar sedan personlig kontakt med dig så att ni kan gå igenom uppdraget mer i detalj.
När detta är gjort sätter vi ihop en offert som vi skickar till dig. När du accepterat denna är vi överens och sätter igång jobbet enligt överenskommen tidtabell.

Samtliga veteraner som arbetar för Veteranpoolen är avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt arbeta och erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. De har den sortens kunskap och kompetens som endast erhålls genom lång arbetslivserfarenhet, och detta ställer de nu till ditt eller din bostadsrättsförenings förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Malmö Väster
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN