Snickare i Malmö Väster

För dig som bor i Malmö Väster och vill bygga om eller renovera, har vi den rätta snickaren. På Veteranpoolen är vår idé att du ska kunna få hjälp av en skicklig och riktigt erfaren hantverkare för allas slags projekt, närhelst du behöver det, med kort varsel.

Till ditt förfogande ställer vi en skicklig och kompetent veteran med gedigen bakgrund inom snickeri, via både professionell och lång egen erfarenhet.

När det gäller ditt byggnadsprojekt kan vi hjälpa dig med alla delar av byggprocessen för att resultatet skall bli till så stor belåtenhet som möjligt. Det gäller inte bara själva arbetet utan också konstruktionsplanen, assistans vid ansökan av bygglov och införskaffning av byggnadsmaterial och utrustning. Om behov uppstår kan vi även stå för transport och bortforslande av eventuellt byggavfall.

Här nedan ser du några exempel på snickeriarbeten vi kan utföra, vi:
  • Renoverar
  • Byter ut fönster och dörrar
  • Installerar bastu
  • Bygger staket
  • Byter lister
  • Byter ut fasad
  • Sätter upp innerväggar
Så här bokar du snickare i Malmö Väster:

Ring till vårt lokalkontor och berätta för oss vad du behöver hjälp med. Berätta om preliminär tidsplan och om du har några specifika relaterade önskemål.
När vi har klart för oss vad vi kan hjälpa till med ser vi till att en lämplig veteransnickare från vår resurspool hittas för att utföra jobbet. Personen kontaktar dig och ni går igenom ordentligt vad det är som ska göras. På det underlaget skapar vi en offert som skickas till dig för godkännande. När du accepterat denna kan arbetet påbörjas på ditt kommando.

Hos Veteranpoolen arbetar professionella yrkesmän och andra händiga veteraner. De är samtliga pensionärer genom avtal eller ålder och har valt att fortsätta erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. De har den slags kompetens och kunskap som enbart kommer med lång erfarenhet, och den ställer de nu till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Malmö Väster
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN