Städning i Malmö Väster

Behöver du städhjälp kan du kontakta oss på Veteranpoolen i Malmö Väster.
Vi förmedlar skickliga lokalvårdare med lång erfarenhet av städarbete. Veteranerna som erbjuder sina tjänster via oss har den sortens kunskap och kompetens som enbart erhålls genom lång erfarenhet. När du anlitar städtjänster via Veteranpoolen kan du därför alltid vara säker på att få pålitlig och noggrann hjälp i ditt hem.
Vid kontinuerliga uppdrag från dig kommer alltid samma veteran hem till dig. God lokalkännedom hjälper oss att kunna utföra arbetet mer effektivt, för din bekvämlighets skull.

När vi städar hemma hos dig är det givetvis du som bestämmer vad som ska göras. Vi sätter en ära i att vara flexibla och anpassningsbara efter våra kunders behov och önskemål.

I vår veckostädning ingår följande:

  •  Dammsuger alla golv och mattor
  •  Våttorkar alla golv
  •  Tömmer alla papperskorgar
  •  Rengör alla ytor och skåp i köket
  •  Rengör vitvaror
  •  Städar toaletter och dusch-/badutrymme
  •  Dammtorkar möbler och hyllor
  •  Putsar speglar

Vill man därutöver ha fönstren putsade erhålles det genom en separat beställning.

Efter första städningen vet vi bättre hur lång tid just din bostad tar att städa. Därefter kan vi lättare uppskatta tidsåtgången för återkommande städuppdrag.

Så här enkelt är det att komma i kontakt med Veteranpoolen i Malmö Väster:
Antingen ringer du till oss på lokalkontoret, eller fyller i webbformuläret intill, och beskriver uppdraget för oss. Vi behöver veta ungefärlig storlek på huset, och om du har några särskilda önskemål.
När vi skapat oss en bild av arbetet som behöver göras ser vi till att en lämplig veteran tar kontakt med dig och sedan får ni tillsammans bestämma upplägget och hur det ska fortskrida. Därefter, med er gemensamma plan som underlag, utformar vi en offert som vi skickar till dig. När du accepterat denna kan arbetet sätta igång.

Samtliga veteraner som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är pensionärer med gedigen arbetslivserfarenhet och kunskap som de nu vill ställa till ditt förfogande. De har fortsatt att arbeta för att de vill och kan, de disponerar själva över sin tid och väljer ut uppdrag efter tillgänglighet och intresse. På så sätt vet du också att du får motiverad och pålitlig städhjälp varje gång du anlitar Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Malmö Väster
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN