Hemservice i Malmö Väster

Många av oss som är mitt i livet har anhöriga som börjar bli äldre och kan behöva hjälp med vardagssysslor i hemmet. Ansvaret medför stress och oro och man upplever också dåligt samvete för att man inte hinner med. Men det finns ett alternativ – Veteranpoolens hemservice, som tack vare RUT-avdrag på flera tjänster även blir mycket kostnadseffektivt.

Vi anpassar tjänsten efter behov, men kan hjälpa med:

  • Service – städ, tvätt & stryk, handla eller laga mat
  • Stöd – hjälp vid promenader eller stöd vid besök på t.ex. bank eller vårdcentral
  • Övrigt – gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk, målning

Vilka omsorgstjänster får man RUT-avdrag för?

Flera omsorgstjänster omfattas av RUT-avdraget. Förutsatt att man uppfyller villkoren för RUT betalar betalar man då endast 50 procent av arbetskostnaden. Det finns ett personligt maxtak på 75 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 150 000 kronor. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om vilka omsorgstjänster som ger rätt till RUT-avdrag

Hur fungerar det?

Du kontaktar vårt lokala kontor där du bor och beskriver ditt eller dina anhörigas behov. Vi matchar uppdraget med vår personal och vi tar hänsyn till både gemensamma intressen och närhet till där du bor. Det är viktigt att allt ska kännas tryggt för dig och att personkemin stämmer. All vår personal bär legitimation och kan legitimera sig för närstående och anhöriga.

Varför Veteranpoolen?

Veteranpoolens hemservice har varit ett framgångskoncept sedan starten. Anledningen är att vi har en gedigen erfarenhet om vad det innebär att vara äldre, barn till äldre eller nära anhörig. Vår framgång bygger på:

  • Stor insikt och förståelse för vad det innebär att bli äldre
  • Senior personal med erfarenhet, igenkännande och ökat socialt utbyte.
  • Skräddarsydda lösningar efter dina, eller din anhörigs, behov
  • Trygghet – samma person/er kommer varje gång.

Kvalitetstid

Som anhörig får man tid att umgås istället för att stressa runt i olika ärenden. Vår personal jobbar gärna med att hjälpa äldre med det där lilla extra som underlättar vardagen och bryter ensamheten, exempelvis följa med till läkaren, laga lunch och vara sällskap vid måltider, handla eller att gå på en promenad någon gång i veckan. När uppdraget är utfört stressar vi inte vidare till nästa.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Malmö Väster
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN