Trädbeskärning i Malmö Väster

Då och då behöver alla hjälp med trädbeskärning. Vi på Veteranpoolen bistår gärna med både kunniga yrkesmän och duktiga veteraner med gedigen erfarenhet av trädgårdsarbete och trädbeskärning i Malmö. Veteranpoolens personal har stor erfarenhet av hur olika typer av träd bäst ska beskäras för att åldras vackert och ge frukt av hög kvalitet år efter år.

Beskärning av träd enligt JAS-metoden

Veteranpoolen utför trädbeskärning i Malmö Väster med omnejd enligt JAS-metoden. Metoden innebär att träden beskärs främst på sensommaren och den tidiga hösten, då forskning har visat att träden mår bäst av att behandlas innan de går in i sin vintervila och förbereder sig för nästa säsong, då träden tål ingrepp bättre. Vid denna tid har Veteranpoolens trädgårdskunniga personal lättare att se om träden är angripna av någon typ av ohyra och vilken typ av behandling som eventuellt bör sättas in för att trädet ska må som bäst inför kommande säsonger.

Boka tid för trädbeskärning i Malmö Väster genom Veteranpoolen

Fyll i intresseanmälan direkt på hemsidan, så blir du inom kort kontaktad av någon av våra medarbetare. Du kan givetvis också höra av dig direkt till vårt lokala kontor.

Vi ser gärna att du berättar så utförligt du kan om uppdraget, till exempel hur många träd beskärningen gäller samt om du har noterat några egenheter eller ohyra. Veteranpoolen matchar sedan ihop dig med en kunnig veteran som kontaktar dig för att bestämma mer detaljer kring uppdraget, som exakt tid och datum. Om du vill att veteranen ska ta med egna verktyg är det bra om du meddelar det på ett tidigt stadium.

RUT-avdrag för trädbeskärning

Veteranpoolen värnar om att du som kund ska få bästa tänkbara service till ett så lågt pris som möjligt. RUT-avdraget kan användas till på våra trädbeskärningstjänster i Malmöområdet. RUT-avdraget innebär att du får skatteavdrag på tjänster som faller inom ramen för rengöring, underhåll och tvätt. Trädbeskärning räknas sedan augusti 2016 in under dessa kategorier och är numera RUT-berättigat. Vi kan även erbjuda hjälp med att behandla träd för olika typer av ohyra

Veteranpoolen i Malmö Väster kan givetvis erbjuda hjälp med bortforsling av avfallet, något som dock inte täcks inom ramen för RUT-avdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Malmö Väster
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN