Målare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö

Sugen på ny kulör inomhus eller fräsch, nyrenoverad känsla exteriört? Veteranpoolens målare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby gör jobbet. Från enklare snickerimålning till målning av tak, väggar, tak, fönster och lister. Våra kompetenta veteraner är rätt val oavsett om du behöver hjälp med ommålning eller målning från grunden.

Veteranpoolens målare är fackmän med lång erfarenhet. Behöver du goda råd inför ditt måleriprojekt? Vi ger gärna trygga fackmannatips när det kommer till val av färg och material. Vi vet också att ett bra slutresultat kräver förarbete och åtar oss gärna att såväl skrapa, spackla, slipa och målartvätta. Självklart maskerar vi de ytor som inte ska fläckas ner.

 

Yrkesskickliga målare i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

Våra målare är proffs på allt inom måleri och är tillgängliga för mindre och större måleriarbeten. Anlita oss exempelvis för att:

 

 • Måla ytterfasad
 • Måla innerväggar
 • Måla innertak
 • Måla dörrar och paneler
 • Måla betonggolv
 • Måla staket
 • Måla fönsterkarmar och lister
 • Måla altaner och staket

 

Vi är precis lika måna om ett riktigt bra slutresultat som en bra arbetsmiljö för våra veteraner. Ska måleriarbetet hos dig utföras på högre höjd kan hyra av en byggställning vara aktuellt. Rådgör därför gärna med oss om du är osäker på vad som behövs i ditt projekt. Har du frågor kring inköp eller bortforsling av byggskräp så är detta tjänster din målare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby kan leverera.

Målare i Småland med ROT-avdrag

Som privatperson är det fördelaktigt att använda ditt ROT-avdrag när du anlitar våra målare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby. Bor du i eget hus gäller ROT-avdrag på såväl fasadmålning som målning inomhus. För dig som bor i bostadsrätt gäller ROT-avdraget för invändig målning. ROT-avdraget ger en skattereduktion med 30 procent på arbetskostnaden på upp till 50.000 kronor per år. Veteranpoolen gör det smidigt för dig och sköter all administration inklusive ansökan av hos Skatteverket.

Boka målare i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

Färg kan göra underverk. Med Veteranpoolens målare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är steget inte långt från tanke till ett perfekt resultat.

För att boka en målare gör du först intresseanmälan. Allra enklast är att fylla i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig – men det går lika bra att ringa vårt småländska lokalkontor direkt.

 • Fyll i intresseanmälan på denna sidan eller kontakta oss via e-post.
 • Du kan även ringa vårt lokalkontor: 0380-57 65 00
 • Beskriv måleriuppdraget, din målbild, vilka ytor, omfattning och andra viktiga detaljer.
 • Ange om du önskar ROT-avdrag.

 

.

När vi vet vad du vill ha hjälp med hittar vi den bäst lämpade målaren i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby. Tillsammans kommer ni överens om när arbetet ska utföras och om du önskar hjälp med att införskaffa färg, material och eventuell byggställning. Utifrån dina önskemål får du en tydlig och skräddarsydd offert. När du godkänt denna är allt klart för vår målare att påbörja måleriarbetet samt leverera enligt tidsplan.

Veteranpoolens målare – ett trevligt val

Våra målare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är pensionärer genom ålder eller avtal. De är målare som brinner för sitt yrke och som tack vare Veteranpoolen kan fortsätta göra bra jobb och utvecklas genom uppdrag som de själva väljer. Du som anlitar Veteranpoolen kan räkna med en motiverad målare med lång erfarenhet. Fokus är som alltid att leverera ett fint slutresultat.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nässjö, Vetlanda, Eksjö
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN