Snickare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö

Veteranpoolens erfarna snickare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby tar sig an det mesta inom snickeri. Oavsett om du behöver hjälp med tillbyggnad, ombyggnad eller renovering så får du en pålitlig hantverkare.

Vad behöver du hjälp med? Vi hanterar allt från planering, rivning och materialanskaffning till bortforsling av byggavfall – du bestämmer uppdragets omfattning! Våra veteransnickare är fackmän med ett långt yrkesliv bakom sig alternativt skickliga hobbysnickare och rätt snickare matchas till just ditt uppdrag.

Vanliga uppdrag för våra snickare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby:

 • Bygga altan, veranda eller uteplats
 • Byta fönster, fasad eller ytterdörr
 • Montera köksskåp och annan köksinredning
 • Sätta in lister, socklar, karmar och trösklar
 • Bygga ny trappa
 • Riva eller sätta upp innervägg
 • Inreda en tvättstuga
 • Bygga Attefallshus

Anlita snickare i Småland med ROT-avdrag

Som privatperson kan du använda ditt ROT-avdrag när du anlitar våra snickare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby. Upp till ett visst gränsbelopp betyder det en skattereduktion på 30 procent av arbetskostnaden vid ombyggnation och renovering hemma. Prata med oss så gör Veteranpoolens snickare ROT-avdraget direkt på fakturan och tar hand om pappersarbetet.

Frågor kring verktyg, byggnadsställning och maskiner?

Varje snickeriuppdrag är unikt. Veteranpoolens snickare använder de verktyg och de maskiner du tillhandahåller när vi gör jobbet hemma hos dig. Se därför över din verktygslåda innan vi kommer. Kanske kräver uppdraget någon maskin eller annan utrustning. Ska våra snickare jobba på högre höjder kan exempelvis en byggnadsställning vara nödvändig. Denna kan du exempelvis hyra via Veteranpoolen. Bra att veta är att du även kan hyra motordrivna verktyg genom oss. Vid bokning av uppdraget bistår vi gärna med expertråd kring verktyg och byggmaterial, och vi kan även åta oss och att göra inköpen om det avtalas på förhand. Allt för att göra det smidigt för dig! Har du frågor kring planeringen av ditt byggprojekt så är Veteranpoolens snickare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby ett utmärkt bollplank.

Så här enkelt anlitar du en snickare i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

Vill du anlita snickare hos Veteranpoolen gör du en intresseanmälan. Allra enklast är att fylla i formuläret så kontaktar vi dig – men det går lika bra att ringa vårt småländska lokalkontor direkt.

 • Fyll i intresseanmälan på denna sidan eller kontakta oss via e-post.
 • Du kan även ringa oss på lokalkontoret: 0380-57 65 00
 • Beskriv ditt projekt och vad våra snickare ska åtgärda.
 • Ange om du önskar ROT-avdrag.

 

När vi fått en bild av vad du vill ha hjälp med matchar vi dig med den mest lämpade snickaren i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby. Tillsammans kommer ni överens om när arbetet ska utföras och om du önskar hjälp med att införskaffa material, tillbehör och maskiner. Alla detaljer kring dina önskemål behövs för att kunna ge dig en tydlig och skräddarsydd offert. När du godkänt denna är allt klart för vår snickare att sätta igång med ditt byggprojekt samt leverera enligt tidsplan.

Veteranpoolens snickare – ett tryggt val

 

Våra snickare i Veteranpoolen Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är alla pensionärer genom ålder eller avtal. De är snickare som älskar sitt yrke och som tack vare Veteranpoolen kan fortsätta vara yrkesaktiva genom uppdrag som de själva väljer. Du som kund får en snickare med lång erfarenhet och teknisk skicklighet som de gärna ställer till ditt förfogande. Den snickare vi matchar dig med har fokus på att leverera ett fint slutresultat.

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nässjö, Vetlanda, Eksjö
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN