Fönsterputs i Nässjö, Vetlanda, Eksjö

Längtar du efter skinande blanka rena fönster? Boka fönsterputs i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby hos Veteranpoolen.

Vi tycker det är livskvalitet att njuta av en utsikt fri från smuts, salt och pollen. Våra veteraner som är proffs på fönsterputsning finns tillgängliga för uppdraget. Varför inte kombinera fönsterputsning med städning, en annan tjänst Veteranpoolen erbjuder i ditt område.

Enstaka fönsterputs eller löpande abonnemang?

Hos Veteranpoolen kan du boka fönsterputs i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby vid särskilda tillfällen; för att släppa in vårljuset eller för att få fint till en högtid. Men du kan lika gärna abonnera på snygga rena fönster och boka löpande fönsterputsning. Du väljer då hur ofta du vill ha dina fönster putsade.

 

Säker fönsterputs i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

 

Vi är lika måna om ett gott slutresultat som en bra arbetsmiljö för våra veteraner. Vi putsar därför bara fönster som nås med en vanlig trappstege. Har du svåråtkomliga fönster har vi enkla byggställningar för uthyrning. Vill du hålla nere kostnaden kan du korta arbetstiden genom ta bort krukor, prydnadsföremål och gardiner från aktuella fönster inför vårt besök. Detta är annars något som våra fönsterputsare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby åtgärdar på plats.

 

Tänk på: Vi använder oss av den städutrustning och det rengöringsmedel som du har hemma. Hör gärna med oss om du önskar inköpsråd. Mer avancerad utrustning för fönsterputs kan hyras via oss. Är detta aktuellt ta upp ämnet vid din förfrågan.

 

Förmånlig fönsterputs med RUT-avdrag

Fönsterputsning i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är förmånlig hos Veteranpoolen. Det är en RUT-berättigad tjänst där avdrag på 50 procent medges för arbetskostnaden. Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller det dubbla om du är över 65 år, d.v.s. 50.000 kr/år. Veteranpoolen tar givetvis hand om allt pappersarbete och du får avdraget direkt på fakturan.

 

Boka fönsterputs i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Tranås

Rena fönster är inte bara ett vårtecken utan är något som skänker välbefinnande året runt. Veteranpoolens fönsterputsare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby gör skillnad i ditt hem. Börja med att göra en intresseanmälan. Allra enklast är att fylla i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig – men det går lika bra att ringa vårt småländska lokalkontor direkt.

  • Fyll i intresseanmälan på denna sidan eller kontakta oss via e-post.
  • Du kan även ringa vårt lokalkontor: 0380-57 65 00
  • Beskriv antal fönster, deras storlek, om de är vändbara eller inte och om de eventuellt är otillgängliga.
  • Ange om du vill abonnera på fönsterputsning och önskad frekvens.
  • Ange om du önskar RUT-avdrag.

 

När vi fått en bra bild av uppdraget matchar vi dig med en duktig fönsterputsare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås eller Aneby. Tillsammans kommer ni överens om ett bra upplägg. Utifrån dina önskemål får du en tydlig och skräddarsydd offert. När du godkänt denna levereras fönsterputs enligt överenskommelse.

 

Motiverade fönsterputsare hos Veteranpoolen

Samtliga av Veteranpoolens fönsterputsare i Nässjö, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och Aneby är ålders- eller avtalspensionärer. Tack vare Veteranpoolen kan de fortsätta jobba genom att tacka ja till uppdrag som de själva väljer. Du som bokar Veteranpoolen kan räkna med motiverade fönsterputsare som kan service och alltid levererar ett fint slutresultat.

 

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Nässjö, Vetlanda, Eksjö
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN